Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημοσθένης Ροϊνιώτης: Σημαντικά αυξημένη η τουριστική ζήτηση της Αρκαδίας

Δημοσθένης Ροϊνιώτης: Σημαντικά αυξημένη η τουριστική ζήτηση της Αρκαδίας

Σημαντική αύξηση της τουριστικής ζήτησης παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Αρκαδίας, ενώ παράλληλα ιδιαίτερα αξιόλογη είναι και η ανάπτυξη των υποδομών κυρίως στους ορεινούς προορισμούς της, όπως αναφέρει στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας…

Σημαντική αύξηση της τουριστικής ζήτησης παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Αρκαδίας, ενώ παράλληλα ιδιαίτερα αξιόλογη είναι και<...>η ανάπτυξη των υποδομών κυρίως στους ορεινούς προορισμούς της, όπως αναφέρει στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας, κ. Δημοσθένης Ροϊνιώτης.

Όσον αφορά στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη περιοχή, ο κ. Ροϊνιώτης επεσήμανε πως “ιδιαίτερα ανεπτυγμένες είναι αυτές του θρησκευτικού τουρισμού, του αγροτουρισμού, του αθλητικού και του μηχανοκίνητου τουρισμού”.

Τέλος, ερωτώμενος για την συμβολή των επιδοτήσεων στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ο κ. Ροϊνιώτης είπε χαρακτηριστικά ότι “με τις κοινοτικές επιδοτήσεις έχουν γίνει αξιόλογα καταλύματα, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα καταλύματα του εξωτερικού”. “Κάποια από αυτά”, όμως σημείωσε “με την ταμπέλα του παραδοσιακού, έχουν υπερβολικά υψηλές τιμές, σύμφωνα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Ροϊνιώτη στη στήλη “Συνέντευξη στο TravelDailyNews”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024