Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιψήφια αύξηση προκρατήσεων από Ρωσία και Βαλκάνια στη Χαλκιδική
Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Διψήφια αύξηση προκρατήσεων από Ρωσία και Βαλκάνια στη Χαλκιδική

Το πρόγραμμα δράσεων του 2013 της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής περιλαμβάνει συνεργασία με Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων για το εξωτερικό, προβολή και οργάνωση του 'πράσινου' τουρισμού στη Χαλκιδική, οργάνωση press trips και fam trips και έντονη παρουσία στο διαδίκτυο.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2013, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής πραγματοποίησε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της με τη συμμετοχή μελών και συνεργατών της. Τη συνέλευση χαιρέτησε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς, ο οποίος την προηγουμένη πραγματοποίησε επίσκεψη στη Χαλκιδική συμμετέχοντας σε συμβούλιο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής. Ο κ. Λειβαδάς ανέλυσε στους συμμετέχοντες την πολιτική του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εποπτεία που θα ασκήσει ο φορέας, προκειμένου να διατηρηθεί το επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών και συζήτησε μαζί τους τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος πρόσφατα διορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ, ανέλαβε τη ευθύνη της συλλογής και κατηγοριοποίησης των θεμάτων που απαιτούν διευκρινίσεις ή λύσεις από τον φορέα.

Στη συνέχεια, το Δ.Σ. της Ένωσης έκανε απολογισμό δράσεων της προηγούμενης χρονιάς, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής και παρουσίασε το πρόγραμμα δράσεων του 2013 που θα κινηθεί περίπου στους ίδιους άξονες με αυτούς του 2012, δηλαδή: συνεργασία με Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων για το εξωτερικό, προβολή και οργάνωση του “πράσινου” τουρισμού στη Χαλκιδική, οργάνωση press trips και fam trips και έντονη παρουσία στο διαδίκτυο.

Η νέα χρονιά, σύμφωνα με τους ξενοδόχους της Χαλκιδικής ξεκινά με διψήφια αύξηση προκρατήσεων κυρίως από τη Ρωσία και τα Βαλκάνια. Κοινή θέση ήταν πάντως ότι αν δεν προκύψουν δραματικές πολιτικές, οικονομικές ή κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα, η χρονιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες τρεις, δηλαδή από τότε που ξέσπασε η κρίση στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024