Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔράσεις για τον Θρησκευτικό Τουρισμό
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

Δράσεις για τον Θρησκευτικό Τουρισμό

Η ανάπτυξη δράσεων για τον Θρησκευτικό Τουρισμό, ήταν το θέμα της συνάντησης του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Πουσσαίου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών…

Η ανάπτυξη δράσεων για τον Θρησκευτικό Τουρισμό, ήταν το θέμα της συνάντησης του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κ.<...> Γ. Πουσσαίου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τα έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ και αφορούν την αναστήλωση Βυζαντινών Εκκλησιών και μνημείων, καθώς και για άλλες πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο πεδίο του προσκυνηματικού τουρισμού όπως χαρακτηριστικά είναι “Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου”.

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε η σύσταση κοινής επιτροπής με εκπροσώπους της Εκκλησίας και του Υπουργείου προκειμένου να προωθηθούν δράσεις που αφορούν το Θρησκευτικό Τουρισμό Επίσης, αποφασίστηκε η δημιουργία ενός χάρτη, οποίος θα περιέχει όλες τις περιοχές της χώρας που έχουν ενδιαφέρον για τον Προσκυνηματικό Τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024