Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική παρουσία του Νομού Δράμας στην Εκθεση Αγροτουρισμού
Στο Ηράκλειο Κρήτης

Δυναμική παρουσία του Νομού Δράμας στην Εκθεση Αγροτουρισμού

Με δυναμική παρουσία συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας στην 3η Έκθεση Τουρισμού – Αγροτουρισμού – Εναλλακτικού Τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2008 […]

Με δυναμική παρουσία συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας στην<...> 3η Έκθεση Τουρισμού – Αγροτουρισμού – Εναλλακτικού Τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2008 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας, το οποίο παρουσίαζε το δασικό πλούτο και τα μοναδικά είδη πανίδας τού νομού, έγινε πόλος έλξης των επισκεπτών που προσήλθαν για να ενημερωθούν για τις φυσικές ομορφιές και να προμηθευτούν τα έντυπα τουριστικού περιεχομένου. Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, για τα διάφορα είδη εναλλακτικού τουρισμού, όπως επίσης και για το θρησκευτικό τουρισμό, ιδιαίτερα από τις Μητροπόλεις Μεσαρά και Κνωσού.

Καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν οι προοπτικές που προσφέρει ο τόπος μας για τουρισμό όλες τις εποχές τού χρόνου. Η πρόταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας για γνωριμία – επίσκεψη στο Νομό Δράμας με το πέρας της καλοκαιρινής σαιζόν, για εκπαιδευτικές εκδρομές περιβαλλοντικού χαρακτήρα, για κυνηγετικό τουρισμό, αλλά κυρίως για αναψυχή και ανάπτυξη δραστηριοτήτων στο Χιονοδρομικό Κέντρο τού Φαλακρού, έγινε με θέρμη αποδεκτή από το κοινό και τους επαγγελματίες τού κλάδου, που αναζητούν πλέον νέους δρόμους, πέραν αυτών του μαζικού θαλάσσιου τουρισμού. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Νομός Δράμας προβλήθηκε σε διάφορους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τα μέλη τής δραμινής αποστολής, τους οποίους αποτελούσαν υπάλληλοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας και εκπρόσωποι του cluster «Έκσταση» Νομού Δράμας, απέσπασαν κολακευτικά σχόλια για την άρτια και οργανωμένη παρουσία, όπως επίσης για την πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση που προσέφεραν στους ενδιαφερόμενους. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με εκπροσώπους αγροτουριστικών καταλυμάτων τής Κρήτης και δικτύων αγροτουριστικών συνεταιρισμών, όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη συνέχισης των επαφών και ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών σε πανελλαδική κλίμακα. Το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, αντιδήμαρχοι Ηρακλείου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της εκκλησίας, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θρησκευτικό τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024