Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκαίνια της ανανεωμένης Ακτής Βουλιαγμένης από τον Σπηλιωτόπουλο
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Εγκαίνια της ανανεωμένης Ακτής Βουλιαγμένης από τον Σπηλιωτόπουλο

Τα εγκαίνια της ανανεωμένης Ακτής Βουλιαγμένης πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, υπενθυμίζοντας σε όλους πως η Ακτή είναι η πρώτη οργανωμένηπαραλία του […]

Τα εγκαίνια της ανανεωμένης Ακτής Βουλιαγμένης πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, υπενθυμίζοντας σε όλους πως η Ακτή είναι η πρώτη οργανωμένη<...>παραλία του ΕΟΤ στην Αττική, δεδομένου ότι άνοιξε για το κοινό τη δεκαετία του 60, καλύπτοντας συνολικά 76 στρέμματα, ενώ το μήκος της φτάνει τα 700 μέτρα. Η παραλία, την οποία διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ), απέκτησε φέτος το καλοκαίρι νέο πρόσωπο.

“Η επίσκεψη στην Ακτή Βουλιαγμένης” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός “είναι αναπόφευκτα και διαχρονικά ένα ταξίδι δροσιάς, ανάσας και χαλάρωσης. Γιατί η απόδραση στη Βουλιαγμένη έχει συνδεθεί στη συνείδηση όλων μας με τον ήλιο, τη θάλασσα, την αμμουδιά, με τις καλοκαιρινές ημέρες, αλλά και τις ονειρικές νύχτες της Αττικής”.

Η ΕΤΑ επένδυσε για την ανακαίνιση και την αναβάθμισή της περισσότερα από 600.000 ευρώ. Με σύγχρονες εικαστικές παρεμβάσεις και αναβαθμισμένες παροχές υποδέχεται τους πολίτες της Αττικής και προσφέρει στιγμές δροσιάς, χαλάρωσης και ξενοιασιάς στους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες της κάθε ηλικίας. Και το κυριότερο, διαθέτει σύγχρονες υποδομές με μόλις 5 ευρώ είσοδο για τους ενήλικες και 3 για τα παιδιά.

Στις υποδομές της συγκαταλέγονται, χωρίς extra κόστος, ξαπλώστρες, ομπρέλες, κυλικεία, αποδυτήρια, πέντε γήπεδα (τένις, βόλεϊ και μπάσκετ), γήπεδο beach volley και beach soccer, ενώ διαθέτει παιδική χαρά και παιδότοπο. Για την ασφάλεια των λουομένων, η ακτή διαθέτει εξοπλισμένο ιατρείο με γιατρό και νοσηλευτές, καθώς και ναυαγοσώστες όλη την ημέρα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Ακτή Βουλιαγμένης είναι η μοναδική οργανωμένη ακτή της Αττικής που έχει ειδική ράμπα για πρόσβαση στη θάλασσα για ΑΜΕΑ, καθώς και σύγχρονη τεχνολογία για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω wireless σύνδεσης. Ενώ, διατηρώντας τον κοινωνικό χαρακτήρα του κράτους, έχει τις χαμηλότερες τιμές εισόδου από όλες τις οργανωμένες ακτές της Αττικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024