Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκύκλιος του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σχετικά με τη νόσο των πτηνών

Εγκύκλιος του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σχετικά με τη νόσο των πτηνών

Την αποστολή εγκυκλίου προς όλες τις υπηρεσίες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ανά τον κόσμο, έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή,13 Ιανουαρίου 2006, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, έπειτα από εντολή του Υπουργού, […]

Την αποστολή εγκυκλίου προς όλες τις υπηρεσίες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ανά τον κόσμο, έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή,<...>13 Ιανουαρίου 2006, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, έπειτα από εντολή του Υπουργού, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, ώστε να υπάρξει αντικειμενική και τεκμηριωμένη ενημέρωση των διεθνών οργανισμών τουρισμού, των τουριστικών επιχειρήσεων και της διεθνούς κοινής γνώμης για τα αποτελεσματικά μέτρα προστασίας, που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τη νόσο των πτηνών, σύμφωνα με άρθρο της `Ναυτεμπορικής`.

“Στη χώρα μας δεν έχει σημειωθεί κανένα κρούσμα και οι αρχές έχουν από καιρό λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα” ανέφερε σχετικά ο κ. Αβραμόπουλος, προσθέτοντας πως “το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης παρακολουθεί με πολύ ανησυχία τις υπερβολές που συνοδεύουν το πρόβλημα της γρίπης των πτηνών”.

“Η αίσθηση και η εικόνα αυτή μπορεί να ζημιώσουν τη χώρα μας, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, που διαμορφώνονται στις διεθνείς τουριστικές αγορές οι τελικές τάσεις της τουριστικής κίνησης αυτής της χρονιάς”, υπογράμμισε ο υπουργός και, στο πλαίσιο αυτό, έδωσε εντολή για σωστή ενημέρωση των τουριστικών παραγόντων και της κοινής γνώμης στο εξωτερικό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024