Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕιδικό πρόγραμμα ανάδειξης της περιοχής με ειδικές μορφές τουρισμού
Στο Αίγιο και η Πετραλιά

Ειδικό πρόγραμμα ανάδειξης της περιοχής με ειδικές μορφές τουρισμού

Το Αίγιο επισκέφτηκε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στο πλαίσιο της επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύσκεψη των τοπικών φορέων. Μαζί με την κα Πετραλιά, το Αίγιο επισκέφτηκε τόσο ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος

Το Αίγιο επισκέφτηκε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στο πλαίσιο της επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύσκεψη των τοπικών φορέων. Μαζί με την<...>κα Πετραλιά, το Αίγιο επισκέφτηκε τόσο ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Ευάγγελος Μπασιάκος.

Μιλώντας για θέματα τουρισμού, η κα Πετραλιά τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακυρώσεις ή ματαιώσεις στην περιοχή, αλλά από δω και πέρα, όπως είπε, πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες για την περιοχή, ώστε “όχι μόνο να έχει τον ίδιο τουρισμό που έχει, αλλά να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση προς τον εσωτερικό και τον εξωτερικό τουρισμό”.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε, το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ξεκινάει ένα ειδικό πρόγραμμα ανάδειξης της περιοχής με τις ειδικές μορφές τουρισμού, φέρνοντας η κα Πετραλιά ως παραδείγματα, τόσο το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, όσο και το οινοποιείο Τετράμυθος, που αποτελούν σημεία έλξης για τους τουρίστες της περιοχής και τα οποία μπορούν να προβληθούν περαιτέρω.

Ακόμη, η κα Πετραλιά αναφέρθηκε και στο θέμα της μαρίνας του Αιγίου, δεσμευόμενη πως θα εκπληρώσει το χρόνιο αίτημα των κατοίκων και πολύ γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα. “Ήδη έχουμε προχωρήσει σε κάποιες διαδικασίες” δήλωσε η υπουργός.

Τελειώνοντας, τόνισε ότι το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, πέραν όλων των άλλων, θα επιχορηγήσει με μεγαλύτερο ποσό, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο, τη Νομαρχία, ώστε η Αιγιάλεια να αποκτήσει μεγαλύτερο διαφημιστικό πακέτο, και μέσα στις τόσες πληγές να μην έχει και την πληγή της μείωσης του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024