Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕίκοσι χρόνια παρουσίας της Χαλκιδικής στην έκθεση Philoxenia
Εκθέσεις

Είκοσι χρόνια παρουσίας της Χαλκιδικής στην έκθεση Philoxenia

Για 20η συνεχόμενη χρονιά η Χαλκιδική συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. Τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού πραγματοποίησαν περισσότερα από 20 προγραμματισμένα ραντεβού με τους Hosted Buyers της έκθεσης.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής οργάνωσε και φέτος με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της Χαλκιδικής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia με ένα περίπτερο 20 τ.μ., παρουσιάζοντας τόσο την τουριστική της υποδομή όσο και την γαστρονομία της αφιερώνοντας τη φετινή συμμετοχή στο ελαιόλαδο και την ελιά.

Τη συμμετοχή της Χαλκιδικής υποστήριξαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Δήμων, Νέας Προποντίδας, Κασσάνδρας και Αριστοτέλη.

Η έκθεση Philoxenia κατέγραψε άνοδο στην επισκεψιμότητα των εμπορικών επισκεπτών, η οποία υπερβαίνει ποσοστιαία το 30%, σε σχέση με την περυσινή διοργάνωση. Οι εκθέτες της Philoxenia ήταν 351 έναντι 232 της περσινής διοργάνωσης (από Σερβία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τυνησία, Αίγυπτο, Αλβανία, Φιλιππίνες, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, ΠΓΔΜ, Ινδονησία, Κύπρο, Τσεχία και Σλοβακία), ενώ ο εκθεσιακός της χώρος ήταν κατά 25% μεγαλύτερος.

Τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού πραγματοποίησαν περισσότερα από 20 προγραμματισμένα ραντεβού με τους Hosted Buyers της έκθεσης και πολλές επαφές με εξειδικευμένες εταιρίες στην προβολή μέσω του διαδικτύου.


Από αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ.: Ανδρέας Ανδρεάδης, Κώστας Τορνιβούκας, Γιάννης Μπουτάρης, Γιάννης Γιώργος, Σπύρος Πέγκας και Γρηγόρης Τάσιος.

Το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για θέματα Μ.Θ. κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο νέος γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Okan Orhan Yalman, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Μάκης Ζαχαράτος, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γεώργιος Τσακίρης, ο πρόεδρος της ΗΑΤΤΑ κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και εκπρόσωποι Ενώσεων Ξενοδόχων και προορισμών από ολόκληρη τη χώρα.


Από αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ.: Γρηγόρης Τάσιος, Γιάννης Γιώργος, Γιώργος Μπρουτζάς, Okan Orhan Yalman.

Επόμενος σταθμός προβολής του προορισμού είναι οι πόλεις Μιλάνο – Μπέργκαμο – Κόμο από 18-22 Νοεμβρίου (συμμετοχή σε workshop) και 10-13 Δεκεμβρίου στην έκθεση της Βαρσοβίας, στην Πολωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024