Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί“Είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ελλάδας”

“Είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ελλάδας”

Με μια τεράστια αφίσα στο αεροδρόμιο της Αθήνας `Ελ. Βενιζέλος` καλωσόρισε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ το ΥπουργείοΤουριστικής Ανάπτυξης, αποκαλώντας όλους τους αθλητές και τον προπονητή ως […]

Με μια τεράστια αφίσα στο αεροδρόμιο της Αθήνας `Ελ. Βενιζέλος` καλωσόρισε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ το Υπουργείο<...>Τουριστικής Ανάπτυξης, αποκαλώντας όλους τους αθλητές και τον προπονητή ως τους `καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδας`.

Μάλιστα, παρά την προχωρημένη ώρα άφιξης της ομάδας, που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Μουντομπάσκετ, πολλοί ήταν οι συμπατριώτες μας που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο του αεροδρομίου για να τους ευχαριστήσουν και να τους συγχαρούν, κάνοντας τη νύχτα – μέρα με τα βεγγαλικά και τις ζητωκραυγές τους.

“Η χώρα μας απέδειξε ότι δίκαια συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του μπάσκετ”,, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, συνεχάρη τηλεφωνικά την ελληνική ομάδα.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής έτυχαν της θερμότατης υποδοχής του πληρώματος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, ενώ μαζί με τα συγχαρητήρια για την ιστορική τους επιτυχία, δέχθηκαν από μία ανθοδέσμη, ενώ υπό τη μουσική υπόκρουση του “We are the champions” των Queen και του “Ας κρατήσουν οι χοροί” του Διονύση Σαββόπουλου άνοιξαν οι πρώτες σαμπάνιες. Σημειώνεται ότι οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, που έστειλαν ειδικό αεροσκάφος στο Τόκιο για την επιστροφή της ομάδας, απένειμαν στους αθλητές και τον προπονητή τους χρυσή κάρτα προνομίων, καθώς και δωρεάν μετακινήσεις στη διακεκριμένη θέση.

Στη συνέχεια, ακολούθησε τελετή στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου, όπου παρέστη εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος. “Παναγιώτη, παιδιά, τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν αυτό που είσαστε και θα προσφέρετε στο λαό μας. Εκ μέρους του ελληνικού λαού, στη συνείδηση όλων μας είσαστε στην κορυφή του κόσμου. Αποτελείται παράδειγμα δημιουργίας, ομαδικότητας και πορείας προς ένα λαμπρό μέλλον. Με το παράδειγμά σας διδάσκεται τις νέες γενιές πως πρέπει να πορευθούν. Μας κάνατε υπερήφανους” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του σε κάθε ένα παίχτη ξεχωριστά.

Σημειώνεται ότι σήμερα η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ είναι προσκεκλημένη του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς τιμήν τους, με παρόντες τους αρχηγούς και των τριών κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024