Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕκδηλώσεις του STEPFOR+ για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Εκδηλώσεις του STEPFOR+ για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Με κύριο στόχο την ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στο νομό Πέλλας, το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Τουριστικών Επιχειρήσεων-Πολιτιστικών Φορέων Ν. Πέλλας STEPFOR+, ενόψειτης Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού […]

Με κύριο στόχο την ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στο νομό Πέλλας, το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Τουριστικών Επιχειρήσεων-Πολιτιστικών Φορέων Ν. Πέλλας STEPFOR+, ενόψει<...>της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου, ετοίμασε και θα πραγματοποιήσει στο τέλος του μήνα παρουσίαση του τουριστικού οδηγού με θέμα «Οι δρόμοι του νερού & του κερασιού στην Ορεινή Πέλλα». Παράλληλα, οργανώνεται και γιορτή τουρισμού με στόχο την ανάδειξη και προβολή του νομού.

Μέσα από τον οδηγό παρουσιάζονται χωριά του νομού Πέλλας, αξιοθέατα, τοπική κουζίνα, παραδοσιακοί οικισμοί, περιοχές φυσικού κάλλους, ενώ στα πλαίσια της γιορτής θα διανεμηθεί σε όλους τους επισκέπτες το νέο DVD τουριστικής προβολής του Νομού, όπως επίσης και σχετικό ενημερωτικό έντυπο.

Την ίδια ώρα δυναμική είναι η συμμετοχή του Δικτύου STEPFOR+ σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, αφού για το 2008 – 2009 θα συμμετέχει πλέον ως αυτόνομος φορέας στις εκθέσεις PHILOXENIA στην Θεσσαλονίκη και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ στην Αθήνα, ενώ παράλληλα διοργανώνει και στηρίζει δράσεις, σεμινάρια, ημερίδες που πραγματοποιούνται στο νομό.

Σημειώνεται πως την περίοδο αυτή, το Δίκτυο STEPFOR+ ετοιμάζει την εκπόνηση του website του (www.visitpella.gr), με στόχο την πληρέστερη προβολή του νομού Πέλλας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024