Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκθεση Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας στην Εδεσσα
Από 10 έως 12 Σεπτεμβρίου 2010

Εκθεση Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας στην Εδεσσα

Στα πλαίσια της “Έκθεσης – Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας” στην Έδεσσα στις 11 Σεπτεμβρίου 2010 στον πολυχώρο του Κανναβουργείου Έδεσσας (παλιό εργοστάσιο τμήμα του Υπαίθριου Μουσείου Νερού Έδεσσας) θα […]

Στα πλαίσια της “Έκθεσης – Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας” στην Έδεσσα στις 11 Σεπτεμβρίου 2010 στον πολυχώρο του Κανναβουργείου Έδεσσας (παλιό εργοστάσιο τμήμα του Υπαίθριου Μουσείου Νερού<...> Έδεσσας) θα οργανωθεί ένας ελεύθερος διαγωνισμός δημιουργικής μαγειρικής για επαγγελματίες Chef, μάγειρες και εστιάτορες από την Ελλάδα αλλά και από την περιοχή με στόχο την ανάδειξη και δημιουργία γευστικών προτάσεων με βάση την Τοπική Γαστρονομία που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Μακεδονικής Διατροφής & Κουζίνας, τμήμα της πλούσιας Μεσογειακής Διατροφής & Ελληνικής Γαστρονομίας.

Η πρόσκληση στους επαγγελματίες chef, μάγειρες και εστιάτορες της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής του Ν.Πέλλας είναι ανοικτή σε όσους έχουν την διάθεση να δημιουργήσουν με ένα συγκεκριμένο καλαθάκι οικολογικών προϊόντων με γευστικές προτάσεις δίπλα σε καταξιωμένους chef από τον ελλαδικό χώρο.

Στην κριτική επιτροπή θα συμμετάσχουν προσωπικότητες από ενώσεις γαστρονομίας (Ελληνική Λέσχη Γαστρονομίας, Λέσχη Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος) εφημερίδες-περιοδικά, καθώς και μέλη τοπικών ενώσεων και φορέων. Χορηγοί επικοινωνίας για την εκδήλωση είναι το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ της Καθημερινής, το περιοδικό SORBET και το περιοδικό IMPORT.

Χορηγός ηλεκτρονικής επικοινωνίας είναι η ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα τουριστικής αγοράς traveldailynews.gr.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024