Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕν αναμονή εκλογικών αποτελεσμάτων και αλλαγών

Εν αναμονή εκλογικών αποτελεσμάτων και αλλαγών

Με την ελπίδα να αλλάξει το σκηνικό στην πολιτική ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης για ένα καλύτερο μέλλον, πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, τουριστικό, οδηγήθηκανστις κάλπες οι Έλληνες πολίτες την περασμένη Κυριακή, 15 […]

Με την ελπίδα να αλλάξει το σκηνικό στην πολιτική ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης για ένα καλύτερο μέλλον, πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, τουριστικό, οδηγήθηκαν<...>στις κάλπες οι Έλληνες πολίτες την περασμένη Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2006, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η ανάγκη αλλαγής από ότι αποδείχτηκε ήταν μεγάλη, καθώς από τον πρώτο κιόλας γύρο των εκλογών εξελέγησαν δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης και Πειραιώς ο κ. Παναγιώτης Φασούλας. Αποτελέσματα είχαμε επίσης και στην Υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς με την εκλογή της κυρίας Φώφης Γεννηματά, αλλά και στη νομαρχία Θεσσαλονίκης με την εκλογή του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Η αγωνία όμως σε πολλούς δήμους και νομαρχίες παρατείνεται για την επόμενη Κυριακή, 22 του μηνός, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικές εκλογές, προκειμένου να αναδειχθεί ο επικρατέστερος υποψήφιος. Τα αισθήματα μέχρι στιγμής είναι τόσα, όσα και οι συνδυασμοί των εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ σε εκλογικούς ρυθμούς κινείται και ο χώρος του τουρισμού, ο οποίος εκπροσωπείται για πρώτη ίσως φορά με τόσα άτομα στα ψηφοδέλτια των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών 2006.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024