Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕνέργειες προώθησης της Ελλάδας του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας σε Σαξωνία και Βαυαρία
ΕΟΤ

Ενέργειες προώθησης της Ελλάδας του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας σε Σαξωνία και Βαυαρία

Ο ΕΟΤ Γερμανίας, μέσω μιας σειράς δράσεων και εκδηλώσεων (προσφορά παραμονής στη Θεσσαλονίκη, μαθητικός διαγωνισμός με θέμα 'Ελλάδα: τότε και σήμερα' κ.λπ.) φιλοδοξεί να ενισχύσει την ελληνοβαυαρική φιλία και συνεργασία.

Το  Γραφείο Γερμανίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης προσφέρουν το βραβείο για τον πρώτο τυχερό της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ένωση Δημοσιογράφων του κρατιδίου Σαξωνίας-Άνχαλτ. Πρόκειται για 4ήμερη παραμονή 2 ατόμων σε ξενοδοχείο 5* στη Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων ενός Candle-Light Dinner και περιήγησης στην πόλη.

Η 22η ετήσια κεντρική εκδήλωση της Ένωσης Δημοσιογράφων, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2013 στην πόλη Χάλλε. Τελεί υπό την αιγίδα του πρωθυπουργού του εν λόγω ομοσπονδιακού κρατιδίου, δρ. Reiner Haseloff και αποτελεί τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση και το σημαντικότερο κοσμικό γεγονός της περιοχής.

Ακόμη, το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας και το Πολιτιστικό Ίδρυμα προώθησης του Ελληνικού Πολιτισμού και της Τέχνης “Παλλάδιο”, με την υποστήριξη του Βαυαρικού Υπουργείου Παιδείας, διοργανώνουν μαθητικό διαγωνισμό με θέμα “Ελλάδα: Τότε και σήμερα”. Ο διαγωνισμός αυτός απευθύνεται στους μαθητές ηλικίας 15-17 ετών που διδάσκονται την αρχαία ελληνική γλώσσα στα 51 ανθρωπιστικά (ουμανιστικά) Γυμνάσια της Βαυαρίας.

Οι διαγωνιζόμενοι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο συμμετοχής τους στο διαγωνισμό. Έχουν τη δυνατότητα λογοτεχνικής, μουσικής-καλλιτεχνικής, εικαστικής ή επιστημονικής προσέγγισης, τη δημιουργία έκθεσης ιδεών, ζωγραφικού έργου, ταινίας μικρού μήκους, πλακάτ ή ακόμα και μιας ολοκληρωμένης πρότασης αδελφοποίησης ενός γερμανικού ανθρωπιστικού γυμνασίου με σχολείο στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια, σε ειδική εκδήλωση, στους χώρους του Υπουργείου Παιδείας της Βαυαρίας, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των νικητών. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα προσφέρει δύο ταξίδια για την Ελλάδα στους δύο πρώτους νικητές και βιβλία του εκδοτικού οίκου “Ρωμιοσύνη”, με έργα Ελλήνων λογοτεχνών μεταφρασμένα στη γερμανική, σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο ΕΟΤ Γερμανίας, μέσα από αυτή, αλλά και με μια σειρά δράσεις και εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, φιλοδοξεί να ενισχύσει τη διαχρονική ελληνοβαυαρική φιλία και συνεργασία.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022