Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνεργή παρουσία της Ενωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας στην 26η Philoxenia
Την ένωση εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Πολλάλης

Ενεργή παρουσία της Ενωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας στην 26η Philoxenia

Αισθητή ήταν η παρουσία της Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας στη Διεθνή Έκθεσης Philoxenia, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο εκθεσιακό κέντρο […]

Αισθητή ήταν η παρουσία της Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας στη Διεθνή Έκθεσης Philoxenia, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και<...> του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo της Θεσσαλονίκης, κατά το διάστημα από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2010. Την Ένωση εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, κ. Δημήτρης Πολλάλης.

Η 26η Philoxenia συγκέντρωσε φέτος 320 άμεσους ή έμμεσους εκθέτες από την Ελλάδα, την Αμερική μέσω της Πρεσβείας της στην Αθήνα, την Αίγυπτο, την Αλβανία, τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία, τη Γκάνα, την Ινδία, την Κύπρο, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Συρία, την Τουρκία και την Τυνησία. Αυτό που παρατηρήθηκε φέτος ήταν η ιδιαίτερα περιορισμένη συμμετοχή, από ελληνικής πλευράς, η οποία εικάζεται ότι προήλθε λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Πολλάλης παρευρέθη στις εργασίες του καθιερωμένου Συμβουλίου Προέδρων Ξενοδοχειακών Ενώσεων, που διοργάνωσε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), στο οποίο παρέστη σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού για να απαντήσει στους
προβληματισμούς και τα ζητήματα που απασχολούν τις κατά τόπους ενώσεις ξενοδόχων της χώρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024