Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημέρωση του ΕΟΤ κάθε διήμερο για τις επιπτώσεις του πολέμου

Ενημέρωση του ΕΟΤ κάθε διήμερο για τις επιπτώσεις του πολέμου

Ο ΕΟΤ ανα διήμερο θα ενημερώνει τον τουριστικό κόσμο σχετικά με τις ενέργειες του για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον πόλεμο στο Ιράκ, καθώς, επίσης,και τις πληροφορίες που θα συλλέγει από τα γραφεία του στο εξωτερικό…

Ο ΕΟΤ ανα διήμερο θα ενημερώνει τον τουριστικό κόσμο σχετικά με τις ενέργειες του για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον πόλεμο στο Ιράκ, καθώς, επίσης,<...> και τις πληροφορίες που θα συλλέγει από τα γραφεία του στο εξωτερικό.


  • Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΝ Aκη Τσοχατζόπουλου καταρτίζεται πρόγραμμα επίσκεψης στην Ελλάδα περίπου 100 ξένων δημοσιογράφων. Κατάλογο με δημοσιογράφους που θα μεταβούν στην χώρα μας το δίμηνο Απριλίου – Μαΐου υπέβαλαν, με εντολή του προέδρου του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη, οι ΔΙΤΕΞ Μεγάλης Βρετανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Βελγίου, Ιταλίας, Ρωσίας, Σκανδιναβίας.

  • Κατά τη χθεσινή σύσκεψη των επιτροπών, τις οποίες σύστησε ο ΕΟΤ για τα προβλήματα δημοσιότητας μετά τον πόλεμο στο Ιράκ, αποφασίστηκε μετά από πρόταση της ΠΟΕΤ και του προέδρου της Μάριου Τριβυζά, ο εμπλουτισμός του καταλόγου και με δημοσιογράφους από τις ΗΠΑ. Παράλληλα, ο κ. Τρυβιζάς είπε ότι η ΠΟΕΤ στο πνεύμα της συνέργειας με τον ΕΟΤ αναλαμβάνει μέρος της κάλυψης των εξόδων των δημοσιογράφων.
  • Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε, επίσης, η νέα καμπάνια του ΕΟΤ, πάντα με ελληνικές λέξεις που βρίσκονται στα λεξιλόγια και άλλων γλωσσών και συγκεκριμένα οι λέξεις: στρατηγική, διπλωματία, πολιτική και ήθος, ενώ ιδιαίτερη προβολή θα έχει ο τίτλος: εκεχειρία, ολυμπιακοί αγώνες 2004.

  • Οι αποφάσεις για την πρόσκληση των δημοσιογράφων, καθώς επίσης οι περαιτέρω ενέργειες δημοσίων σχέσεων, προσκλήσεων Τ.Ο. και ταξίδια γνωριμίας της Ελλάδας θα συζητηθούν στην προσεχή συνεδρίαση μεθαύριο Τετάρτη 2 Απριλίου.


Για τον καλύτερο συντονισμό των επιτροπών έγινε δεκτή πρόταση του προέδρου του ΞΕΕ Γεράσιμου Φωκά, οι επιτροπές να λειτουργούν υπό την προεδρία του κ. Πατέλλη και να εξετάζουν και τους τέσσερις τομείς: δημόσιες σχέσεις, πρόσκληση δημοσιογράφων, συνεργασία στη διαφήμιση και διαφήμιση στα ΜΜΕ.

Οι επιτροπές αυτές θα συνεδριάζουν ανά δύο ημέρες, αφού τα γεγονότα στο Ιράκ μεταβάλλονται καθημερινώς και φέρουν στην επιφάνεια νέα στοιχεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024