Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈνωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε. Τρικάλων: Πήραμε ‘Ανάσα’ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Περιφέρεια

Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε. Τρικάλων: Πήραμε ‘Ανάσα’ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημόσιες ευχαριστίες της Ένωσης προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό για το Πρόγραμμα 'Ανάσα' της περιφέρειας.

Η Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε. Τρικάλων ευχαριστεί δημοσίως μέσω επιστολής που υπογράφει ο πρόεδρός της κ. Σωτήρης Φαμίσης, “για την καθοριστική στήριξη που έλαβε ο τουριστικός κλάδος της Π.Ε. Τρικάλων” από το Πρόγραμμα “Ανάσα” της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τον κ. Κώστα Αγοραστό.

“Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας απέδειξε με πράξεις ότι βρίσκεται δίπλα στην επιχειρηματικότητα και στόχος του, από ό,τι φαίνετα,ι είναι να διασωθούν όλες είναι επιχειρήσεις σε μια χρονιά καταστροφική για το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Θεσσαλίας”, αναφέρει η Ένωση.

“Παράληψή μας θα ήταν να μην αναφερθούμε ειδικά στις καθοριστικές παρεμβάσεις του εντεταλμενου συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιφερειακό σύμβουλο κ. Μπουτίνα Γιάννη, που είναι δίπλα μας, όχι μόνο στις καλές τουριστικά χρονιές, αλλά τώρα που είναι τα δύσκολα για τον τουριστιό κλάδο είναι παρών και με τις ενέργειες και τις δράσεις του προσπαθούμε από κοινού να κρατήσουμε ψηλά το τουριστικό ενδιαφέρον για τον προορισμό μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024