Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈνωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης: Ο Ανδρέας Μανδρίνος επανεκλέχθηκε πρόεδρος
Ξενοδοχία

Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης: Ο Ανδρέας Μανδρίνος επανεκλέχθηκε πρόεδρος

'Το Διοικητικό Συμβούλιό μας θα συνεχίσει αμείωτα τις προσπάθειες για την προβολή και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού, που σήμερα, Ιούνιο του 2022 αναζητεί ακόμα το στρατηγικό πλάνο προβολής του', σημειώνει ο κ. Ανδρέας Μανδρίνος.

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία ο κ. Ανδρέας Μανδρίνος, μετά τις χθεσινές εκλογές της ΕΞΘ που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki, στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσής της.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΘ είναι η εξής:

  • Πρόεδρος: Ανδρέας Μανδρίνος
  • Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τορνιβούκας
  • Γενικός γραμματέας: Δημήτριος Σιμιακός
  • Ταμίας: Θεόδωρος Μουσιάδης
  • Έφορος: Χρήστος Καλιακάτσος
  • Δημόσιες Σχέσεις: Ελένη Παπία
  • Μέλος: Παναγιώτης Μπουτσούκης
Ο πρόεδρος της ΕΞΘ έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους που με την εμπιστοσύνη τους συνεχίζω την τρίτη συνεχή θητεία μου ως πρόεδρος της Ε.Ξ.Θ. Η τελευταία διετία υπήρξε εξαιρετικά επίπονη για τον ξενοδοχειακό κλάδο και παρά τις ευοίωνες προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι, η σκέψη όλων μας είναι στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι το Διοικητικό Συμβούλιό μας θα συνεχίσει να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών μας, αλλά και με τη διατήρηση των συνεργασιών του με τις υγιείς δυνάμεις του χώρου, θα συνεχίσει αμείωτα τις προσπάθειες για την προβολή και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού. Προορισμός που σήμερα, Ιούνιο του 2022 αναζητεί ακόμα το στρατηγικό πλάνο προβολής του. Και δυστυχώς το μόνο που βρίσκει κανείς είναι τις φωτογραφίες ανακοίνωσης του πλάνου κατά την τουριστική έκθεση Philoxenia του 2019. Καλό θα είναι οι τότε συμμετέχοντες στις φωτογραφίες που έχουν την ευθύνη για την ανάδειξη αυτού του τόπου, να κάνουν σήμερα την αυτοκριτική τους”.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024