Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνταξη του ξενοδοχείου Armeni Village στην Οία στον Ομιλο Ξενοδοχείων Lamway
Ριζική ανακαίνιση σε βάθος διετίας, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ

Ενταξη του ξενοδοχείου Armeni Village στην Οία στον Ομιλο Ξενοδοχείων Lamway

H Lamway Hotel Management Group εντάσει στον όμιλο των resort ξενοδοχείων της το 3* Armeni Village Rooms & Suites. Παράλληλα, έχει εκπονηθεί σχεδιασμός ριζικής ανακαίνισης όλων των δωματίων και των […]

H Lamway Hotel Management Group εντάσει στον όμιλο των resort ξενοδοχείων της το 3* Armeni Village Rooms & Suites. Παράλληλα, έχει εκπονηθεί<...> σχεδιασμός ριζικής ανακαίνισης όλων των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου σε βάθος διετίας, συνολικού προϋπολογισμού αξίας 500.000 ευρώ, προκειμένου να δημιουργηθεί μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα υψηλού επιπέδου.

Κτισμένο στην άκρη της Καλντέρας, στη Οία της Σαντορίνης, σε μια προνομιακή τοποθεσία, 200 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και μόλις πέντε λέπτα περπάτημα μέσα από τα γραφικά καλντερίμια από το κέντρο της Οίας. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα ωραιότερα υπόσκαφα καταλύματα της περιοχής (μια επιλογή από superior δωμάτια, superior οικογενειακά δωμάτια και junior suites), περικλείει τη μαγική “αύρα” της Καλντέρας, ενώ οι πανοραμικές όψεις του ηφαιστείου, οι γειτονικές ηφαιστειακές βραχονησίδες και τα ηλιοβασιλέματα δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024