Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈνθετο της εφημερίδας New York Times εγκωμιάζει τη μετα – Ολυμπιακή Αθήνα

Ένθετο της εφημερίδας New York Times εγκωμιάζει τη μετα – Ολυμπιακή Αθήνα

Σε ένθετο αφιέρωμα της εφημερίδας `New York Times`, με θέμα τον τουρισμό στην Ευρώπη, ιδιαίτερα εγκωμιαστική ήταν η αναφορά της αρθρογράφου και στην Αθήνα, κυρίως όσον αφορά στην μετα – Ολυμπιακή εικόνα της…

Σε ένθετο αφιέρωμα της εφημερίδας `New York Times`, με θέμα τον τουρισμό στην Ευρώπη, ιδιαίτερα εγκωμιαστική ήταν <...>η αναφορά της αρθρογράφου και στην Αθήνα, κυρίως όσον αφορά στην μετα – Ολυμπιακή εικόνα της.

Πιο συγκεκριμένα, στο αφιέρωμά της η εφημερίδα προβάλει τη μετα – Ολυμπιακή και `αναμορφωμένη` Αθήνα, διαπιστώνοντας ότι “οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνέβαλαν στο να αναμορφωθεί η πρωτεύουσα, να αποκτήσει συγκοινωνιακές υποδομές και να γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για τους τουρίστες.

Στην αρχή, έγινε αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, επισημαίνοντας ότι “παρά τις αρχικές επιφυλάξεις της πλειοψηφίας του αθλητικού κόσμου για το εάν οι Έλληνες θα είναι έτοιμοι έγκαιρα, τελικά διεξήχθησαν άνευ προβλημάτων, αποσπώντας πολλά εγκώμια”.

Ωστόσο, επισημαίνεται στο αφιέρωμα ότι “η αναμενόμενη αυξημένη τουριστική προσέλευση στην πόλη, που υπεβλήθη σε μία εκ βάθρου αναμόρφωση για τη στιγμή, που θα ερχόταν στο διεθνές προσκήνιο, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, λόγω είτε της αβεβαιότητας του κοινού πριν την έναρξη των Αγώνων, της μη ελκυστικής προοπτικής παραθερισμού στην Αθήνα κατά το υπερβολικά ζεστό καλοκαίρι ή των αναφορών για εκτίναξη στα ύψη των τιμών”.

Ακόμα, υποστηρίχθηκε από τη δημοσιογράφο της ανταπόκρισης ότι τώρα ήρθε ίσως η ώρα να επισκεφθεί κανείς την Αθήνα, την άλλοτε `γηραιά κυρία` που έχρηζε εξωραϊσμού και η οποία σήμερα δεν διαθέτει απλώς ένα εκπληκτικό σύγχρονο αεροδρόμιο, ένα ανωτάτου επιπέδου υπόγειο μετρό, μία νέα βολική γραμμή τραμ, αλλά και μία σειρά ανακαινισμένων ή νέων ξενοδοχείων, που σύμφωνα με τους τουριστικούς αξιωματούχους, προσφέρουν τιμές κατά 30% τουλάχιστον χαμηλότερες από αυτές που ίσχυαν την Ολυμπιακή περίοδο”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το τουριστικό αφιέρωμα της εφημερίδας περιλάμβανε επίσης 28σέλιδο έγχρωμο διαφημιστικό ένθετο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με τίτλο `Ελλάς – Κυκλάδες` και πληροφορίες τουριστικού περιεχομένου για 28 νησιά των Κυκλάδων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022