Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΟΤ: Ο καπετάν Βασίλης έθεσε τη Μεσσηνία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

ΕΟΤ: Ο καπετάν Βασίλης έθεσε τη Μεσσηνία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

“Η απώλεια του Καπετάν Βασίλη, συνώνυμο του Έλληνα ευπατρίδη, καθίσταται τόσο ουσιαστικά, όσο και σημειολογικά ακόμη πιο οδυνηρή για όλους εμάς, στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει η χώρα”, σημειώνει…

“Η απώλεια του Καπετάν Βασίλη, συνώνυμο του Έλληνα ευπατρίδη, καθίσταται τόσο ουσιαστικά, όσο και σημειολογικά ακόμη πιο οδυνηρή για όλους εμάς, στη δύσκολη αυτή περίοδο<...> που βιώνει η χώρα”, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), για το θάνατο του.

“Η Ελλάδα, αλλά και ο ελληνικός τουρισμός είναι σήμερα φτωχότεροι. Και αυτό γιατί έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος που με αίσθημα ύψιστης πατριωτικής και κοινωνικής ευθύνης, σε πείσμα των καιρών και της γενικευμένης δυσπιστίας, επένδυσε στην Ελλάδα και έθεσε πέρυσι, εσπευσμένα, σε λειτουργία τον πρώτο ολοκληρωμένο ποιοτικό προορισμό μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα, τον οποίο οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε με μόχθο ψυχής, κάνοντας ένεση αισιοδοξίας και ελπίδας στη χώρα”, τονίζει στην ανακοίνωση του ΕΟΤ ο πρόεδρός του, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος.

Δημιούργησε ένα νέο τουριστικό προορισμό, θέτοντας τη Μεσσηνία, τη μεγάλη του αγάπη στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, προσφέροντας στον τόπο ανάπτυξη και προοπτική ευημερίας. Έδωσε όραμα και αποτέλεσε παράδειγμα αποφασιστικότητας και δυναμισμού που υπηρέτησε το όνειρο επί σειρά ετών, μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Ας αποτελέσει λοιπόν ο Καπετάν Βασίλης έμπνευση και οδηγό στη σκέψη όλων ημών, που πρέπει να γίνουμε τολμηροί θεματοφύλακες της καινοτομίας και της πρωτοπορίας της σκέψης του, της πίστη του στον άνθρωπο και των αγώνων του για το περιβάλλον και τον τόπο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024