Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήEOT: Πρόγραμμα προβολής της Ελλάδας στις ΗΠΑ

EOT: Πρόγραμμα προβολής της Ελλάδας στις ΗΠΑ

Το νέο πρόγραμμα του ΕΟΤ, μετά την συνεργασία του με το Conde Nast Bridal Group και την προβολή της χώρας μας μέσω της κινηματογραφικής ταινίας `My Big Fat Wedding`

Το νέο πρόγραμμα του ΕΟΤ, μετά την συνεργασία του με το Conde Nast Bridal Group και την προβολή της χώρας μας μέσω της κινηματογραφικής<...> ταινίας `My Big Fat Wedding`, ονομάζεται Wedding March On Madison και περιλαμβάνει εκθέσεις, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις και δεξιώσεις σε καταστήματα ειδών μελλονύμφων στη λεωφόρο Madison στη Νέα Υόρκη προβάλλοντας την Ελλάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό έχοντας, ως αφορμή τον αντίκτυπο που έχει προκαλέσει η κινηματογραφική ταινία.

Το παραπάνω πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 19-21 Σεπτεμβρίου 2003 όπου και θα γίνουν σεμινάρια, συζητήσεις, ψώνια, επιδείξεις μόδας, καθώς και διαφημιστικές ενέργειες για την προώθησή της Ελλάδας, όπως καταχωρίσεις στα περιοδικά του ομίλου, 30.000 προσκλήσεις μέσω direct mail, προώθηση μέσω internet, e-mails σε 25.000 μνηστευόμενες γυναίκες, διαφημιστικές καταχωρίσεις στην εφημερίδα N.Y. Times, outdoor, και διαφήμιση με banners στην κεντρική λεωφόρο Madison από 15 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Η διαφημιστική προώθηση του γεγονότος που ξεκίνησε με ενέργειες δημοσίων σχέσεων την 1η Ιουνίου 2003 ολοκληρώνεται την 1η Οκτωβρίου 2003, ενώ θα ακολουθήσουν μέχρι τον Δεκέμβριο 2003 διαφημιστικές παρουσιάσεις με εκθέσεις φωτογραφικού και άλλου υλικού από τα σεμινάρια και τις συναντήσεις.

Τα προσεχή τεύχη του περιοδικού Bride`s θα είναι αφιερωμένα στο γεγονός και θα περιλαμβάνουν editorial με την τουριστική προβολή της Ελλάδας, ως κύριου τουριστικού προορισμού για τα προτεινόμενα, μέσω του περιοδικού, ταξίδια μελλονύμφων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024