Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΟΤ – ΣΕΠΟΣ: Άμεση προτεραιότητα τα συνέδρια

ΕΟΤ – ΣΕΠΟΣ: Άμεση προτεραιότητα τα συνέδρια

Η προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, που αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητες του ΕΟΤ, συζητήθηκε χθες σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Γιάννης Πατέλλης με εκπροσώπους του […]

Η προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, που αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητες του ΕΟΤ, συζητήθηκε χθες σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΕΟΤ<...> κ. Γιάννης Πατέλλης<.> με εκπροσώπους του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Δημήτρη Μάντζιο.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Γιάννης Ευαγγέλου, με την ιδιότητα του μέλους του ΣΕΠΟΣ, συζητήθηκαν θέματα κατ' αρχήν που αφορούν στην ίδρυση Convention Bureaux και θέματα για την μεθοδευμένη προσέλκυση Συνεδρίων, ιδίως επιστημονικών, στην Ελλάδα.

Τονίσθηκε, ότι ο συνεδριακός τουρισμός προσφέρει ιδιαίτερες δυνατότητες στην Ελλάδα. Επίσης, εκτιμήθηκε ότι η χώρα μας, μπορεί να αναδειχθεί σε πόλο έλξης για το συνεδριακό τουρισμό λόγω των μεγάλων πλεονεκτημάτων της.

Οι πρόεδροι του ΣΕΠΟΣ και του ΗΑΤΤΑ εξεδήλωσαν την πλήρη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του νέου προέδρου του ΕΟΤ και την πρόθεση για πλήρη συνεργασία.

Για την ανάπτυξη του Επιστημονικού Συνεδριακού Τουρισμού, ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Πατέλλης, απέστειλε πρόσφατα επιστολή προς τον υπουργό παιδείας κ. Πέτρο Ευθυμίου, με την οποία ζητεί τη συνδρομή του υπουργείου για τον συντονισμό στην προσέλκυση συνεδρίων, που οργανώνουν Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικά Ινστιτούτα.

Η προσπάθεια για άμεση προώθηση τόσο του Convention Bureau όσο και του συνεδριακού τουρισμού θα εξετασθεί εκ νέου την επόμενη Παρασκευή 28/12/01, όπου έχουν προσκληθεί οι εκπρόσωποι του ΗΑΤΤΑ, ΣΕΠΟΣ, ΣΕΟΕΣ, ΕΞΑ, Δήμος Αθηναίων, Δημοτική Επιχείρηση, Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024