Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπαφές του Π. Γερουλάνου στη Νέα Υόρκη
Ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες στον πολιτιστικό και τουριστικό τομέα

Επαφές του Π. Γερουλάνου στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ. Μετά την άφιξή του στην αμερικανική μεγαλούπολη, μετέβη στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο, όπου είχαν προσκληθεί ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι…

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ. Μετά την άφιξή του στην αμερικανική<...> μεγαλούπολη, μετέβη στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο, όπου είχαν προσκληθεί ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι αμερικανικών ΜΜΕ, που καλύπτουν κυρίως πολιτιστικά και τουριστικά θέματα, καθώς και στελέχη τουριστικών φορέων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Γερουλάνος ενημέρωσε τους προσκεκλημένους για τις “μεγάλες μεταρρυθμίσεις” που συντελούνται στην χώρα μας, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα τις αλλαγές και τις πρωτοβουλίες στον πολιτιστικό και τουριστικό τομέα και δίνοντας έμφαση στα πλεονεκτήματα της Ελλάδας για «τουρισμό όλο το χρόνο, σε όλη τη χώρα και απ`όλον τον κόσμο».

Χθες ο υπουργός είχε σειρά συναντήσεων στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια αναχώρησε για την Ουάσιγκτον.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024