Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕπίσημος εορτασμός της “ημέρας του Ξενοδόχου”

Επίσημος εορτασμός της “ημέρας του Ξενοδόχου”

Ο πανελλήνιος επίσημος εορτασμός της “ημέρας του Ξενοδόχου” θα γίνει στο Άργος στις 26 και 27 Ιουνίου υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στη μνήμη του Οσίου Σαμψών, προστάτη […]

Ο πανελλήνιος επίσημος εορτασμός της "ημέρας του Ξενοδόχου" θα γίνει στο Άργος στις 26 και 27 Ιουνίου υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητ<.>ηρίου Ελλάδας, στη μνήμη του Οσίου Σαμψών, προστάτη όλων των ξενοδόχων.
Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Επαρχίας Άργους και κατά τον εορτασμό θα τιμηθούν ο κ. Μάκης Φωκάς, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, ο κ. Νικόλαος Ρίγγας, τέως διευθυντής ΑΣΤΕ Αγίου Νικολάου Κρήτης, ο κ. Γεώργιος Σφέτσος τέως διευθυντής Επιθεώρησης του ΕΟΤ, ο κ. Ηλίας Κλαδάκης, μέλος της Διεθνής Ένωσης "Χρυσών Κλειδιών", ο κ. Γεώργιος Παλυβός συντ. ξεν. Ταμίας Π.Σ.Σ. Ξενοδόχων, ο κ. Κωνσταντίνος Τσούκαρης, Σύμβουλος Δ.Σ. της Ε.Ξ. Αθηνών, το Γιαννόπουλος "Travel", το αρχαιότερο τουριστικό γραφείο της Αργολίδας, και η κ. Προύντζου Ευγενία, η μεγαλύτερη γυναίκα ξενοδόχος Αργολίδας.
Την Κυριακή θα γίνει αρτοκλασία, στην Ιερά Μονή Παναγίας Κατακεκρυμμένης (παλιό κρυφό σχολείο), στο Άργος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024