Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπίσκεψη 50 Ρώσων δημοσιογράφων στο Euroxenia Messina Mare Hotel, στην Κυπαρισσία
Ο ρωσικός Τ.Ο Labirint ξεκινά πτήσεις charter από τη Μόσχα απευθείας για Καλαμάτα

Επίσκεψη 50 Ρώσων δημοσιογράφων στο Euroxenia Messina Mare Hotel, στην Κυπαρισσία

Τον δήμο Τριφυλίας, τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, τα παραδοσιακά προϊόντα και τη φιλοξενία του Euroxenia Messina Mare Hotel απόλαυσαν το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 50 Ρώσοι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν […]

Τον δήμο Τριφυλίας, τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, τα παραδοσιακά προϊόντα και τη φιλοξενία του Euroxenia Messina Mare Hotel απόλαυσαν το<...> Σάββατο 30 Απριλίου 2011 50 Ρώσοι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στις εργασίες του Greek Forum. Κατά τη διάρκεια του Forum, πλήθος Ρώσων τουριστικών πρακτόρων έφτασε και περιηγήθηκε στην περιοχή της Μεσσηνίας με σκοπό τη διεύρυνση των συνεργασιών με ξενοδόχους από όλη την Ελλάδα.

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι ήταν προσκεκλημένοι για γεύμα δίπλα στην θάλασσα, στο ξενοδοχείο Messina Mare στην Παραλία του οικισμού Καλό Νερό. Τους υποδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Euroxenia, κ. Μιχάλης Τοανόγλου, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κων/νος Κόλλιας, ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Τουρισμού κ. Στάθης Ανδρινόπουλος και εκπρόσωποι από τις τοπικές αρχές της περιοχής. Πολύτιμη βοήθεια για την οργάνωση της επίσκεψης των Ρώσων προσκεκλημένων στην περιοχή προσέφερε η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδ. Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας κα Γεωργία Χριστοδούλου. Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν επίσης την νήσο Πρώτη και δύο σύγχρονα θερμοκήπια, ώστε να δουν από κοντά τον τρόπο παραγωγής των αγροτικών προϊόντων και καρπουζιών. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν για την τοπική γαστρονομία στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων στην Κυπαρισσία και επισκέφτηκαν το Κάστρο της πόλης.

Το Euroxenia Messina Mare Hotelεπισκέφτηκε και η κα Tatiana Zotova, ιδιοκτήτρια του γραφείου Labirint, του μεγαλύτερου ρωσικού Tour Operator που εξειδικεύεται στην Ελλάδα. Mαζί με τον κ. Τοανόγλου, συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, ξεκινώντας ακόμα και από τη φετινή σεζόν. Το Labirint ξεκινά από τις 27 Μαΐου 2011 πτήσεις charter από τη Μόσχα απευθείας για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, γεγονός που θα δώσει νέα προοπτική στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Η εταιρεία Euroxenia S.A. Hotel Management & Tourism Consulting ανέλαβε από τη φετινή σεζόν τη λειτουργία και την εμπορική διαχείριση του ξενοδοχείου Messina Mare. Βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό Καλού Νερού, σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από τη γραφική Κυπαρισσία. Το συγκρότημα είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική, προσφέροντας άνετη και ποιοτική φιλοξενία. Αποτελείται από 10 κτήρια με 64 ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη διατροφή, με επιλογές παραδοσιακών προϊόντων της Μεσσηνίας στο πρωινό και τα γεύματα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024