Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη κλιμακίου ΕΝΑΕ στην Philoxenia 2007

Επίσκεψη κλιμακίου ΕΝΑΕ στην Philoxenia 2007

Στη ελληνική τουριστική έκθεση Philoxenia, η οποία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 1 και 4 Νοεμβρίου 2007 παραβρίσκεται κλιμάκιο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρό της κύριο […]

Στη ελληνική τουριστική έκθεση Philoxenia, η οποία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 1 και 4 Νοεμβρίου 2007 παραβρίσκεται κλιμάκιο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρό της κύριο Δημήτρη Δράκο. Με ζητούμενο την αποτελεσματικότερη<...>προβολή κάθε περιοχής της χώρας και την επίτευξη συνεργιών, η ΕΝΑΕ έθεσε υπό την αιγίδα της Δείπνο Εργασίας με τίτλο «Νομαρχίες και Περιφέρειες και Τουριστική Προβολή», που πραγματοποιήθηκε προχτές, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν οι Νομάρχες για την υπερδεκαετή προσφορά των Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής. Κυρίως όμως να γίνει συζήτηση για την πιο αποτελεσματική τουριστική προβολή των νομών και για την αποδοτικότερη χρήση των σχετικών κονδυλίων μέσα από εισηγήσεις και αναλύσεις που παρουσίασαν ειδικοί επιστήμονες και τεχνοκράτες.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ, κ. Δημήτρης Δράκος, αναφερόμενος στον ρόλο που διαδραματίζουν οι νομαρχίες στην τουριστική προβολή και στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι βέβαιο ότι υπάρχει στόχος, υπάρχει σχέδιο και υπάρχει σωστή εφαρμογή του σχεδίου για τον Τουρισμό μας και κρίνω αναγκαίο να επισημανθεί ότι τα εύσημα δεν ανήκουν αποκλειστικά στον κεντρική διοίκηση, αλλά και στις διοικήσεις των Περιφερειών μας, αλλά βεβαίως και στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024