Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη του Δανού Πρέσβη στη Σκιάθο

Επίσκεψη του Δανού Πρέσβη στη Σκιάθο

Επίσημη επίσκεψη στη Σκιάθο πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008 ο Πρέσβης της Δανίας, κ. Tom Norring. Συγκεκριμένα την Παρασκευή το πρωί, ο κ. Πρέσβης επισκέφτηκε το Δήμαρχο Σκιάθου κ. […]

Επίσημη επίσκεψη στη Σκιάθο πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008 ο Πρέσβης της Δανίας, κ. Tom Norring. Συγκεκριμένα την Παρασκευή το πρωί, ο κ. Πρέσβης επισκέφτηκε το Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη<...>στο γραφείο του στο Δημαρχείο μαζί με τον Ακόλουθο και Πρόξενο της Πρεσβείας της Δανίας κ. Knud Gerne και τον Επίτιμο Πρόξενο της Δανίας στη Θεσσαλία κ. Γεροβασίλη Γεώργιο.

Ο κ. Πρέσβης έδωσε συγχαρητήρια για την εικόνα του νησιού και εντυπωσιάστηκε από την έντονη κίνηση που είχε το νησί αυτή την εποχή. Ανέφερε ότι ως Πρέσβης της Δανίας ενδιαφέρεται και επισκέπτεται τους τουριστικούς προορισμούς που προτιμούν οι Δανοί πολίτες και για αυτό έχει μεγάλη εμπειρία από τα ελληνικά νησιά, ενώ η Σκιάθος, όπως ανέφερε, τον εντυπωσίασε ιδιαιτέρως.

Συζητώντας με τον Δήμαρχο για τα οικολογικά θέματα ενημερώθηκε για τις δράσεις του Δήμου Σκιάθου, οι οποίες πέρα από τα έργα εκτείνονται και στην επιμόρφωση και καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης των κατοίκων του νησιού και κυρίως των παιδιών.
Στη συνέχεια ο κ. Πρέσβης ζήτησε να μάθει για τους ρυθμούς της καθημερινότητας κατά τους χειμερινούς μήνες και ποια διαφορά υπάρχει σε σχέση με την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η τουριστική περίοδος διαρκεί έξι μήνες και τους υπόλοιπους μήνες προετοιμάζεται το νησί για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.

Τέλος ο κ. Πρέσβης ευχαρίστησε το Δήμαρχο και μετέφερε τις ευχαριστίες των συμπατριωτών του, διότι πάντα η φιλοξενία που απολαμβάνουν στο νησί είναι άριστη. Στο τέλος της επίσκεψης έγινε η ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Πρέσβη της Δανίας και του Δημάρχου Σκιάθου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024