Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπίσκεψη τουριστικών γραφείων στη Θράκη
HATTA

Επίσκεψη τουριστικών γραφείων στη Θράκη

Mε επιτυχία διοργανώθηκε από τον ΗΑΤΤΑ, ταξίδι γνωριμίας εκπροσώπων τουριστικών γραφείων στη Θράκη. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα 15-17 Ιανουαρίου, και εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο ΗΑΤΤΑ για την προβολή και τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού…

Mε επιτυχία διοργανώθηκε από τον ΗΑΤΤΑ, ταξίδι γνωριμίας εκπροσώπων τουριστικών γραφείων στη Θράκη. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε<...> το διάστημα 15-17 Ιανουαρίου, και εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο ΗΑΤΤΑ για την προβολή και τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού.

Ο HATTA είναι εταίρος μαζί με τις 11 νομαρχίες της περιοχής και την ΑΝΚΟ, στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού «Εγνατία Τουρισμός», με σκοπό την ανάπτυξη των περιοχών της Εγνατίας Οδού. Τα τουριστικά γραφεία–μέλη του ΗΑΤΤΑ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοχή της Θράκης και συγκεκριμένα τους Νομούς Ξάνθης και του Έβρου.

Στα πλαίσια του ταξιδιού γνωριμίας, τα μέλη του ΗΑΤΤΑ συμμετείχαν στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο “Οδικός Χάρτης για την Ξάνθη του 2010”, που οργάνωσε η Νομαρχία Ξάνθης και στο οποίο ήταν εισηγητής ο Γενικός Γραμματέας του ΗΑΤΤΑ κ. Μάριος Καμμένος.

Τις εκδηλώσεις του ταξιδιού, τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Γιώργος Παυλίδης, νομάρχης Ξάνθης, η κα Ευτέρπη Στάντζιου, αντινομάρχης Ξάνθης, ο κ. Παναγιώτης Ατζανός, αντινομάρχης Έβρου, ο κ. Γεώργιος Ούστογλου, δήμαρχος Φερών και λοιποί τοπικοί παράγοντες.

Μία από τις δραστηριότητες του ΗΑΤΤΑ είναι τα ταξίδια γνωριμίας (fam trips), μέσα από τα οποία δίνεται η δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία να γνωρίσουν έναν τόπο και τους επαγγελματίες του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες επαγγελματικές γνωριμίες και συνεργασίες. Μέσα στο 2010 θα ακολουθήσουν και άλλα ταξίδια γνωριμίας, τόσο σε περιοχές της Εγνατίας Οδού, όσο και σε άλλους προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Χορηγοί και υποστηρικτές του συγκεκριμένου famtripήταν η AegeanAirlines, το ThrakiPalace–Hotel& ConferenceCenter, οι Νομαρχίες Έβρου και Ξάνθης, ο Δήμος Φερών, καθώς και το τουριστικό γραφείο LeonTours.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024