Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιτροπή αξιοποίησης αποτελεσμάτων για την μελέτη αναβάθμισης παλαιών ξενοδοχείων
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Επιτροπή αξιοποίησης αποτελεσμάτων για την μελέτη αναβάθμισης παλαιών ξενοδοχείων

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου συστήθηκε επιτροπή αξιοποίησης αποτελεσμάτων μελέτης με τίτλο: «Αναβάθμιση παλαιών ξενοδοχειακών μονάδων», στο πλαίσιο της Πράξης «Μελέτες ωρίμανσης και προετοιμασίας ΕΤΠΑ από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για την προγραμματική περίοδο 2007-2013»…

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου συστήθηκε επιτροπή αξιοποίησης αποτελεσμάτων μελέτης με τίτλο: «Αναβάθμιση παλαιών ξενοδοχειακών μονάδων», στο πλαίσιο<...>της Πράξης «Μελέτες ωρίμανσης και προετοιμασίας ΕΤΠΑ από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για την προγραμματική περίοδο 2007-2013», του Μέτρου 9.3 του ΕΠΑΝ, για τον καθορισμό των προδιαγραφών των ξενοδοχείων τύπου ¨boutique¨.

Η επιτροπή αποτελείται από τους κάτωθι:

  • Σπύρο Ευσταθόπουλο, (Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης) ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον κ. Λεωνίδα Αντωνόπουλο (Προϊστάμενο Δ/νσης Τουριστικής Πολιτικής).
  • Ανδρέα Ανδρεάδη (Πρόεδρο Π.Ο.Ξ) με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Αμβράζη (Γενικό Δ/ντή Π.Ο.Ξ).
  • Χαράλαμπο Κοκκώση (Διευθύνοντα σύμβουλο Ε.Τ.Α Α.Ε), με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Ξυπόλυτο (στέλεχος Ε.Τ.Α Α.Ε).
  • Γεράσιμο Φωκά (Πρόεδρο Ξ.Ε.Ε), με αναπληρώτρια την κα. Αγνή Χρηστίδη.
  • Ευαγγελία Διαμαντίδου (Προϊσταμένη Δ/νσης Τουριστικών Εγκαταστάσεων Ε.Ο.Τ), με αναπληρώτρια την κα. Ελ. Μακροπούλου (Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού του Ε.Ο.Τ).
  • Πηγή Λύτρα (Τμήμα Επιχ/κών Προγραμμάτων), με αναπληρώτρια την κα. Κάλλι Μποκέα (Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης).
  • Δημήτριο Μπλούκο (Τμήμα Επιχ/κών Προγραμμάτων), με αναπληρώτρια την κα. Αμαλία Αυγεροπούλου (Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης).


Έργο της επιτροπής θα είναι η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της σχετικής μελέτης προκειμένου να κατατεθεί πρόταση για την τροποποίηση/προσθήκη στην ισχύουσα νομοθεσία των εξειδικευμένων προδιαγραφών λειτουργίας τους.

Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024