Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιτυχία σημειώνουν τα σεμινάρια της ΕΕΔΕ και της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Επιτυχία σημειώνουν τα σεμινάρια της ΕΕΔΕ και της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Συνεχίζεται με επιτυχία στην πόλη του Βόλου η υλοποίηση του κύκλου σεμιναρίων, που υλοποιεί για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ως εταίρος της Αναπτυξιακής […]

Συνεχίζεται με επιτυχία στην πόλη του Βόλου η υλοποίηση του κύκλου σεμιναρίων, που υλοποιεί για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε συνεργασία<...>με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, στο πλαίσιο του Μέτρου 3.2 της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL με τίτλο “Υποστήριξη της προσαρμοστικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων”.

Αντικείμενο της δράσης είναι η υλοποίηση σεμιναρίων επιμόρφωσης στελεχών, που απασχολούνται σε διευθύνσεις / τμήματα προσωπικού ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και παροχής τουριστικών υπηρεσιών. Ο τίτλος του κύκλου των σεμιναρίων είναι «Καινοτόμες προσεγγίσεις εφαρμογών του Κοινωνικού Διαλόγου. Η περίπτωση της διαχείρισης της ενεργού γήρανσης» και οι εκπαιδευτικές συναντήσεις γίνονται στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου με τη συμμετοχή 20 στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Βασικός στόχος των σεμιναρίων είναι να αποκτήσουν οι καταρτιζόμενοι μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις πολιτικές ενεργού γήρανσης, δηλαδή να προσεγγίσουν το πρόβλημα της υποστήριξης και διατήρησης της απασχόλησης των μεγαλύτερης ηλικίας εργαζομένων στη Ελλάδα. Η προσέγγιση του προβλήματος αυτού υλοποιείται με την εμπλοκή όλων σχεδόν των αντιπροσωπευτικών οργανώσεων των κοινωνικών εταίρων και με συντονιστή την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.).

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο αναμένεται να αποτελέσουν ισχυρούς πολλαπλασιαστές του έργου με την απόκτηση συνδυαστικών γνώσεων, για την υλοποίηση σχεδίων διαχείρισης της ενεργού γήρανσης στις επιχειρήσεις τους, με την προοπτική της δικτύωσης που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας της Α.Σ. «ΕΜΠΕΙΡΙΑ».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024