Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕΠΤΑΟΑ: Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο απαξίωσης της Ολυμπιακής
Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολ. Αεροπορίας

ΕΠΤΑΟΑ: Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο απαξίωσης της Ολυμπιακής

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο για την απώλεια του «χρυσού και περιζήτητου» SLOT της Ολυμπιακής στο Αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, την στιγμή που ανταγωνιστές της Ο.Α. ξεκινούν νέα δρομολόγια προς […]

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο για την απώλεια του «χρυσού και περιζήτητου» SLOT της Ολυμπιακής στο Αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, την στιγμή που ανταγωνιστές της Ο.Α. ξεκινούν νέα δρομολόγια προς αυτό, επιβραβεύουν<...>την «αποτελεσματική» τακτική της Διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, με στόχο το ξεπούλημα και την απαξίωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση της η Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολ. Αεροπορίας (ΕΠΤΑΟΑ).

“Το σχέδιο απαξίωσης της Ολυμπιακής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη”, αναφέρει η ΕΠΤΑΟΑ και προσθέτει: “Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να σιωπά όταν η Διοίκηση ξεπουλά και οι ανταγωνιστές τρίβουν τα χέρια τους. Στόχος φαίνεται πως είναι η ανάπτυξη των ανταγωνιστών και όχι η διάσωση του Εθνικού Αερομεταφορέα. Πιθανότατα, κάποιοι που διαχειρίζονται την περιουσία του Ελληνικού Λαού δεν έχουν καταλάβει πού βρίσκονται. Πλησιάζει η ώρα που θα λογοδοτήσουν γιΆ αυτές τους τις επιλογές ενώπιον των Ελλήνων πολιτών.

Η Κυβέρνηση πρέπει να αντιδράσει και να παρέμβει άμεσα, γιατί το ίδιο που συνέβη με το SLOT στο Gatwick πάει να συμβεί και με το χρυσοφόρο νυχτερινό SLOT της Φρανκφούρτης και άλλων χρυσοφόρων προορισμών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024