Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕργαζόμενοι της Ολυμπιακής στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Εργαζόμενοι της Ολυμπιακής στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, επισκέφθηκαν την Παρασκευή στα γραφεία του κόμματος οι εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας και των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Στη συζήτησηπαρευρέθη και […]

Τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, επισκέφθηκαν την Παρασκευή στα γραφεία του κόμματος οι εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας και των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Στη συζήτηση<...>παρευρέθη και ο Τομεάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών του ΛΑ.Ο.Σ, κ. `Αγγελος Βασιλειάδης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, μέσω του Προέδρου της Ο.Σ.Π.Α, κ. Εμμ. Πατέστου, εξέφρασαν την έκδηλη ανησυχία τους για τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του εθνικού μας αερομεταφορέα και ζήτησαν για μια ακόμη φορά την συνδρομή του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Πρόεδρος κ. Καρατζαφέρης, εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του και διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους, ότι θα εξακολουθήσει να μάχεται με το ίδιο σθένος, στην Βουλή και στην Ευρωβουλή, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις ανίερες μεθοδεύσεις Κυβερνήσεως και Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες απεργάζονται την απαξίωση και την συρρίκνωση του εθνικού μας αερομεταφορέα προς όφελος των ανταγωνιστών.

Μετά το πέρας της συναντήσεως ο Πρόεδρος της Ο.Σ.ΠΑ κ. Πατέστος είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ Καρατζαφέρη που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς. Γνωρίζουμε τις προσπάθειές του και τις πρωτοβουλίες του για να στηριχτεί η Ολυμπιακή Αεροπορία, για να στηριχτεί ο εθνικός αερομεταφορέας. Θέλουμε να ελπίζουμε εκ νέου στην πρωτοβουλία του αυτή και στην προσπάθεια για την μάχη που δίνουμε αυτή τη χρονική στιγμή, να ανατρέψουμε αυτό που έχει σχεδιαστεί, το κλείσιμο του εθνικού αερομεταφορέα. Τον ευχαριστούμε και πάλι για την άμεση ανταπόκρισή του».

Απαντώντας ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε: «Μιλάμε για μία ασέλγεια της Κυβερνήσεως εις βάρος του εθνικού αερομεταφορέα. Πρόκειται για μεθόδευση. Πρόκειται για ιδιοτέλεια. Πρόκειται για σχέδιο που θα ωφελήσει ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με τα κόμματα εξουσίας. Εάν θέλουν να πετύχουν αποτελέσματα το μπορούν. Αρκεί να το θελήσουν. Πολύ φοβούμαι όμως, ότι δεν το θέλουν. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Όσον αφορά στην αγιογραφία του κ. Μπαρό που επιχειρείται από τον Υπουργό Μεταφορών, πρέπει να του υπενθυμίσω, ότι ο επίτροπος έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη της χώρας του για απάτη”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024