Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕρώτηση στον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης για τη δημιουργία του νέου διαφημιστικού του Ε.Ο.Τ.

Ερώτηση στον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης για τη δημιουργία του νέου διαφημιστικού του Ε.Ο.Τ.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, κατέθεσαν στη Βουλή την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2005, οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ.κ. Ροδούλα Αθ. Ζήση και Παναγιώτης Σγουρίδης, σχετικά με την εταιρία που ανέλαβε τη δημιουργία…

Ερώτηση προς τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, κατέθεσαν στη Βουλή την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2005,<...>οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ.κ. Ροδούλα Αθ. Ζήση και Παναγιώτης Σγουρίδης, σχετικά με την εταιρία που ανέλαβε τη δημιουργία του νέου διαφημιστικού του ΕΟΤ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση τους οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναφέρουν τα ακόλουθα:

“Με ανακοίνωση του ο Ε.Ο.Τ. και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ανήγγειλαν ότι επελέγη η Κοινοπραξία Ashley and Holms Publicitas Karamela, για την δημιουργία νέου διαφημιστικού Ε.Ο.Τ. 2005 – 2006, αξίας 1.450.000 ευρώ. Στον σχετικό διαγωνισμό είχαν λάβει μέρος εκτός αυτής που καταχωρήθηκε και άλλη μια κοινοπραξία με επονομασία FCB – McCann Erickson και η ΜΜP.

Όμως στην διαφημιστική της ιστοσελίδα η εταιρία Ashley and Holmes δηλώνει ότι από το 1997 είναι μέλος της McCann Erickson και γι΄ αυτό έχει πλέον μεγαλύτερη δύναμη!

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

  1. Πώς εξέτασε η Επιτροπή αξιολόγησης διαγωνισμού τα στοιχεία των δύο κοινοπραξιών και δεν έλαβε υπόψη την σχέση των δύο εταιριών MacCann Erickson και Ashley Holms, αφού πρόκειται περί μιας εταιρίας που ανήκει στο ίδιο γκρουπ;

  2. Παρόλο που στην ουσία πρόκειται περί μιας εταιρίας, πώς έλαβε μέρος με δυο ονόματα και πώς προχώρησε στην κατακύρωση;”.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024