Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕθιμοτυπική επίσκεψη Βουλγαράκη στο δημαρχείο Πειραιά
Κεντρικό θέμα συζήτησης το λιμάνι

Εθιμοτυπική επίσκεψη Βουλγαράκη στο δημαρχείο Πειραιά

Το δημαρχείο Πειραιά επισκέφτηκε εθιμοτυπικά την περασμένη Πέμπτη, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βουλγαράκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Φασούλακαι να συζητήσουν […]

Το δημαρχείο Πειραιά επισκέφτηκε εθιμοτυπικά την περασμένη Πέμπτη, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βουλγαράκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Φασούλα<...>και να συζητήσουν θέματα σχετικά με το λιμάνι της πόλης.

“Συμφωνήσαμε να γίνει μια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία του Υπουργού για να ακούσει τα ζητήματα απ όλες τις πλευρές και να μπει στην ουσία των προβλημάτων μας. Από κει και πέρα, εύχομαι και ελπίζω ( έτσι κι αλλιώς υπάρχει μια παλιά φιλική σχέση με τον Υπουργό) να βρούμε λύσεις στα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας» ανέφερε σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Φασούλας.

“Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα στα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε” δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός, κ. Βουλγαράκης, τονίζοντας πως υπάρχουν πάρα πολλά θέματα τα οποία μπορούν να βρουν λύσεις εφ΄ όσον τα δουλέψουμε από κοινού κι υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα τα οποία μπορούν να σχεδιαστούν με την προοπτική του Πειραιά και φυσικά του λιμανιού του”. “`Αλλωστε το λιμάνι συμπλήρωσε είναι ένα ενεργό κύτταρο στη ζωή της πόλης και η πόλη έχει τη φυσική της διέξοδο προς το λιμάνι”.

Ο κ. Βουλγαράκης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση για να συμμετάσχει σ ένα από τα Δημοτικά Συμβούλια που θα γίνουν στο μέλλον, εφόσον, όπως είπε “υπάρξει μια συγκεκριμένη ατζέντα για να δούμε πως τα θέματα αυτά θα τα βάλουμε σε μια προτεραιότητα και να δημιουργηθεί μια ατζέντα η οποία θα τα επιλύσει”.

“Νομίζω” κατέληξε “ότι μια σειρά από ζητήματα μπορούν να δρομολογηθούν και να εξευρεθούν εκείνες οι λύσεις οι οποίες θα είναι επωφελεία και του Πειραιά και των Πειραιωτών και φυσικά και του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Νομίζω ότι ξεκινάμε μια πολύ καλή συνεργασία και θέλω να ελπίζω ότι αυτή η συνεργασία θα μπορέσει να δώσει λύσεις παραγωγικές. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ένας δεύτερος κύκλος επαφών με τους φορείς της πόλης, προκειμένου το ΥΕΝ να μπορέσει να βοηθήσει πρακτικά σε ζητήματα στα οποία υπάρχει κοινό ενδιαφέρον. Απ αυτή τη συνεργασία θα υπάρξει αμοιβαίο όφελος για όλους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024