Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕτήσια Γενική Συνέλευση της Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ. στις 30 Νοεμβρίου
Θαλάσσιος τουρισμός

Ετήσια Γενική Συνέλευση της Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ. στις 30 Νοεμβρίου

Στη Γενική Συνέλευση της Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ. θα συζητηθούν μεταξύ άλλων ο νέος Νόμος 4256 'Τουριστικά πλοία & άλλες διατάξεις' και τα θέματα που προέκυψαν στα κατά τόπους λιμάνια από την εφαρμογή του και τα θέματα που προκύπτουν από την καταμέτρηση των τουριστικών ημερόπλοιων σε Gross Tonnage που πρόκειται να τεθεί σε ισχύ.

Η Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ., η επαγγελματική ένωση των τουριστικών ημερόπλοιων, πραγματοποιεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου την Ετήσια Γενική της Συνέλευση.

Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματικών Τουριστικών Ημεροπλόων Σκαφών, “Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ.”, πραγματοποιεί την 14η  Ετήσια Γενική  Συνέλευση,την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραΐσκου 111, Πειραιάς – παραπλεύρως  Εκκλησίας Αγ. Κωνσταντίνου, έναντι Δημαρχείου).

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ. για τη χρονική περίοδο 2014-2017.

Στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν μεταξύ άλλων:

  • Ο νέος Νόμος 4256 “Τουριστικά πλοία & άλλες διατάξεις” και τα θέματα που προέκυψαν στα κατά τόπους λιμάνια από την εφαρμογή του
  • Η χρέωση αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών του ΤΕΒΕ στους νομίμους εκπροσώπους των πλοιοκτητριών εταιρειών που ήταν παράλληλα ασφαλισμένοι στο ΝΑΤ και οι τρόποι αντιμετώπισής της.
  • Ο αναπροσδιορισμός δικαιωμάτων Λιμενικών Ταμείων και Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.
  • Τα θέματα που προκύπτουν από την καταμέτρηση των τουριστικών ημερόπλοιων σε Gross Tonnage που πρόκειται να τεθεί σε ισχύ.
  • Ο νέος κανονισμός ενδιαίτησης πλοιάρχου και πληρώματος των ελληνικών εμπορικών πλοίων και οι συνέπειες αυτού στη λειτουργία των τουριστικών ημερόπλοιων.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024