Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίFedHATTA: Νέο μέλος της FedHATTA ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης
Τουριστικά λεωφορεία

FedHATTA: Νέο μέλος της FedHATTA ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

Ο πρόεδρος της FedHATΤΑ, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης καλωσόρισε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, συνεχίζει τη διεύρυνση της εκπροσώπησής της ανακοινώνοντας την ένταξη του FedHATTA: Νέο μέλος της FedHATTA ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης στο δίκτυο της.

Ο πρόεδρος της FedHATΤΑ, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης καλωσόρισε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης με τη βεβαιότητα ότι “όπως και η Ένωση Τουριστικών Λεωφορείων Αττικής θα συμβάλει με τη δυναμικότητά του στη διαχείριση όλων των θεμάτων, ιδιαίτερα αυτωών που αφορούν στο τουριστικό λεωφορείο στην Ελλάδα, για να επιτευχεί ο τελικός στόχος μας: η βέλτιστη και υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση των ξένων επισκεπτών της χώρας μας, αλλά και όλων των ταξιδιωτών, στις οδικές μεταφορές τους”.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024