Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΓ. Καρατζαφέρης: Καμπανάκι για τη μείωση 11% στις φετινές πτήσεις
Τοποθέτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, επί του σχεδίου Νόμου Τουριστικής Ανάπτυξης

Γ. Καρατζαφέρης: Καμπανάκι για τη μείωση 11% στις φετινές πτήσεις

“Χτυπώ ένα καμπανάκι, κύριε υπουργέ, και έχει να κάνει με την ανακοίνωση που έκανε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ότι έχουμε 11% λιγότερες πτήσεις φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μία […]

“Χτυπώ ένα καμπανάκι, κύριε υπουργέ, και έχει να κάνει με την ανακοίνωση που έκανε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ότι έχουμε 11% λιγότερες πτήσεις φέτος, πράγμα<...> που σημαίνει ότι υπάρχει μία κρίση, έρχονται λιγότεροι άνθρωποι. Και όταν έρχονται λιγότεροι άνθρωποι, όπως και να το κάνουμε, είναι συνάρτηση και του αναμενόμενου άδηλου πόρου και αυτό νομίζω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με κάποιο τρόπο και πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος θα βρεθεί”, δήλωσε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, “Λειτουργική Τακτοποίηση και λοιπές διατάξεις”.

ο κ. Καραντζαφέρης αναφέρθηκε και στο θέμα των ξεναγών. “Εμείς θα θέλαμε να ψηφίσουμε το νομοσχέδιο, αλλά βλέπω μια δίωξη στους ξεναγούς. Είναι πραγματικά μια δίωξη. Γιατί; Ο ξεναγός κάνει καλά τη δουλειά του. Ο Έλληνας ξεναγός ξέρει εκτός από τα αρχαία και άλλα πράγματα. Τώρα μπαίνουν και άλλες ιδιότητες μέσα. Δεν είναι η Ελλάδα μόνο τα αρχαία. Και του φέρνουμε απέξω ανθρώπους. Εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι καλύτερα ξέρει ένας Ρόδιος, κύριε Καραμάριε, τη Ρόδο, παρά αυτός ο οποίος πιθανώς θα μας έρθει από τη Σκοτία…. Εγώ προχθές που ήρθα στη Ρόδο είδα πάρα πολλούς ξεναγούς οι οποίοι μάλιστα μου είπαν, `εμείς είμαστε Νέα Δημοκρατία, αλλά μετά απ΄ αυτό που μας κάνει η Νέα Δημοκρατία, ερχόμαστε στο ΛΑ.Ο.Σ.`. Να το ακούσετε και να το λάβετε υπόψη σας αυτό το πράγμα. Εμείς βέβαια τους θέλουμε, αλλά εσείς τους θέλετε περισσότερο για να σας ξεναγήσουν στην πραγματική κατάσταση των πραγμάτων, γιατί έχετε χάσει τον μπούσουλά σας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024