Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓ. Βερνίκος: Η ακυβερνησία λειτουργεί σε βάρος του τουρισμού
Δήλωση του γεν. γραμματέα του ΣΕΤΕ σε συνάντηση του Π. Καμμένου με παραγωγικούς φορείς

Γ. Βερνίκος: Η ακυβερνησία λειτουργεί σε βάρος του τουρισμού

Σε συνάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΤΕ, κ. Γεώργιος Βερνίκος δήλωσε ότι ο τουρισμός είναι μια οικονομική δραστηριότητα που μπορεί να ενώνει όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα κομματικών τοποθετήσεων.

Στη συνάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου, παρέστη ως εκπρόσωπος του τουρισμού ο γενικός γραμματέας του ΣΕΤΕ, κ. Γεώργιος Βερνίκος, ο οποίος έκανε την εξής δήλωση:

“Ο τουρισμός είναι μια οικονομική δραστηριότητα που μπορεί να ενώνει όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα κομματικών τοποθετήσεων. Βρίσκεται σε κρίσιμη φάση και θεωρούμε σημαντική την ενημέρωση και την επικοινωνία με τα κόμματα, ώστε όλοι μαζί να αντιστρέψουμε την αρνητική δημοσιότητα και να τονίσουμε ότι η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος τόπος φιλοξενίας και διακοπών. Είναι απαραίτητο να αναδείξουμε θετικά την πατρίδα μας και να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκό κλίμα υπέρ μας.

Ο σχηματισμός μιας ισχυρής κυβέρνησης την επόμενη των εκλογών είναι απαραίτητος. Η ακυβερνησία, μεταξύ άλλων, λειτουργεί σε βάρος του τουρισμού, γεγονός που αποδεικνύεται και από τον άμεσο περιορισμό των κρατήσεων.

Θέλουμε κυβέρνηση ενωτική και όσο γίνεται ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής. Κυβέρνηση αποτελεσματική, ώστε να μπορέσει να πάρει ‘μπρος η μηχανή’ και κυρίως η οικονομία μας. Μόνο έτσι μπορούν να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης και να ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τη βαθιά κρίση που βιώνουμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024