Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΓέφυρα της Ευρώπης με Βαλκάνια και Visegrad η Philoxenia

Γέφυρα της Ευρώπης με Βαλκάνια και Visegrad η Philoxenia

Στο ρόλο γέφυρας μεταξύ Ευρώπης Βαλκανίων και χωρών Visegrad που επιδιώκει να αναλάβει η Philoxenia, το νέο μεγάλο συνεδριακό κέντρο που χρειάζεται η Θεσ/νίκη, τα οφέλη από την ενδεχόμενη ανάληψη της Παγκόσμιας Έκθεσης EXPO 2008 αλλά και το κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται το Γραφείο Συνεδριακού Τουρισμού της συμπρωτεύουσας (TCVB) αναφέρεται ο πρόεδρος της HELEXPO και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσ/νίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος μιλώντας στον Π. Δ. Υφαντή…

Ρόλο γέφυρας μεταξύ Ευρώπης και των χωρών της Βαλκανικής και του Visegrad επιδιώκει να αναλάβει η διεθνής τουριστική έκθεση “Philoxenia”<...> που οργανώνει κάθε χρόνο η Helexpo.

Παράλληλα, η Θεσσαλονίκη αναμένεται ότι θα υποδεχθεί περί τα 4,5 εκατ. επισκέπτες σε περίπτωση που η συμπρωτεύουσα αναλάβει τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης EXPO 2008.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, πρόεδρος της Helexpo και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης μιλώντας στον Παναγιώτη Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας “TravelDailyNews”.

Επιπλέον ο κ. Αρ. Θωμόπουλος επισημαίνει την ανάγκη δημιουργίας νέου μεγάλου συνεδριακού κέντρου 3.000-3.500 θέσεων ενώ θεωρεί επαρκείς τις ξενοδοχειακές υποδομές της πόλης ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες φιλοξενίας αν αναληφθεί η διοργάνωση της EXPO.

Ο πρόεδρος της Helexpo αναφέρεται, παράλληλα, στο νέο τουριστικό πρόσωπο που αποκτά η πόλη εν` όψει της Παγκόσμιας Έκθεσης ενώ επισημαίνει το κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται το Γραφείο Συνεδριακού Τουρισμού της Θεσσαλονίκης.

Αναζητήστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη “Επί της ουσίας” με τον Π. Δ. Υφαντή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024