Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓιώργος Παπανδρέου: Ανάπτυξη του αγροτικού τομέα σε συνδυασμό με τον τουρισμό

Γιώργος Παπανδρέου: Ανάπτυξη του αγροτικού τομέα σε συνδυασμό με τον τουρισμό

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην ημερίδα με θέμα “Οι προκλήσεις της ελληνικής γεωργίας, από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται τα αγροτικά θέματα…

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην ημερίδα με θέμα “Οι προκλήσεις της ελληνικής γεωργίας, από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και<...> τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται τα αγροτικά θέματα και πρότεινε νέο μοντέλο ανάπτυξης του αγροτικού τομέα που συνδυάζεται με την ανάπτυξη του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε, σχετικά με το νέο μοντέλο ανάπτυξης, ότι “είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτό το νέο μοντέλο ανάπτυξης του αγροτικού τομέα να συνδυαστεί με ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της περιφέρειας, που θα συνδυάζει όπως πολλοί είπανε το περιβάλλον, την οικολογία, τον πολιτισμό, και την παράδοση, ως μέρος αυτής της ανάπτυξης”. Επιπλέον, θα συνδυάζεται με νέου τύπου υπηρεσίες, ιδιαίτερα στον τουρισμό, και στο αγροτουρισμό, τον τουρισμό υγείας κτλ.

Ακόμα, είπε ότι “Όπου κι αν πάει κανείς, μιλούν για τη μεσογειακή δίαιτα, και είναι πραγματικά αξιοπερίεργο, ότι ο Έλληνας αγρότης απ` αυτό δεν έχει σημαντικό κέρδος”..

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024