Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών δημιουργεί ο ΕΟΤ

Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών δημιουργεί ο ΕΟΤ

Η πολιτική του υπουργού Ανάπτυξης κ. Ακη Τσοχατζόπουλου σε θέματα που αφορούν στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών υλοποιείται και στον τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Γιάννης […]

Η πολιτική του υπουργού Ανάπτυξης κ. Ακη Τσοχατζόπουλου σε θέματα που αφορούν στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών<...> υλοποιείται και στον τουρισμό.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Γιάννης Πατέλλης ανακοίνωσε τη δημιουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, επί αρμοδιοτήτων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, το οποίο θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2002 καθημερινώς, ώρες γραφείου, στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΤ.

Επίσης, ο κ. Πατέλλης στο πλαίσιο των Παραολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στη χώρα μας, έδωσε εντολή για τη δημιουργία τουριστικού οδηγού για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Για το ίδιο θέμα ο ΕΟΤ θα προχωρήσει στην έκδοση τουριστικού οδηγού των πέντε πόλεων που θα φιλοξενήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και ειδικότερα για την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Βόλο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024