Το περίπτερο του ΕΟΤ εντυπωσΙΆζει τους φετινούς επισκέπτες της έκθεσης Vakantiebeurs 2014 (15/01-19/01/14) με θαυμάσιες μαγειρικές και πρωταγωνιστή την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της.
Η Ομάδα των chef του Ομίλου Aldemar, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Greece on a Dish”, που στοχεύει στην προβολή της ελληνικής κουζίνας εντός και εκτός Ελλάδας, και σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, δημιούργησαν τα μενού και ο Chef του Ομίλου Γ. Χατζόπουλος μαγείρεψε για το κοινό όλες τις ημέρες της διεθνούς έκθεσης Vakantiebeurs 2014, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.
“Ο τουρισμός με ελληνική γαστρονομική ταυτότητα είναι ένα στοίχημα το οποίο ο Όμιλος υποστηρίζει με κάθε του πρωτοβουλία. Είτε εκείνη του Greece on a Dish, είτε εκείνη του Sympossio, του πλέον δυναμικού συνεργικού οχήματος εξωστρέφειας που ταξιδεύει σε φυτική και ανατολική Ευρώπη για 5η χρονιά”, τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Α. Αγγελόπουλος. “Ο Όμιλος εγκαινιάζει με την έκθεση Vakantiebeurs μία σειρά εξωστρεφών και συνεργικών πρωτοβουλιών για το 2014 με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα και στον πλούτο των δυνατοτήτων της. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον ΕΟΤ, για την εξωστρέφεια, τη συνεργική φιλοσοφία και θετική εικόνα της Ελλάδας, την οποία εκπέμπει σε κάθε δημόσια διοργάνωση στο διεθνές κοινό”.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.