Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίHATTA – ΠΕΤΑΓΑ: Ενωμένοι στους κοινούς αγώνες
Στην πρωτοβουλία έχει ενεργό συμμετοχή και η ΕΤΓΜΘ

HATTA – ΠΕΤΑΓΑ: Ενωμένοι στους κοινούς αγώνες

Η συνεργασία των δύο φορέων επισφραγίζεται με την εγκατάσταση της ΠΕΤΑΓΑ στα γραφεία του ΗΑΤΤΑ που ξεκίνησε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009. Τα νέα Διοικητικά Συμβούλια του ΗΑΤΤΑ και της ΠΕΤΑΓΑ, αποφάσισαν να θέσουν τη συνεργασία τους σε νέες βάσεις έχοντας την πεποίθηση ότι ο κλάδος απαιτεί υπευθυνότητα και συνένωση δυνάμεων…

Η συνεργασία των δύο φορέων επισφραγίζεται με την εγκατάσταση της ΠΕΤΑΓΑ στα γραφεία του ΗΑΤΤΑ, που ξεκίνησε<...> στις 30 Σεπτεμβρίου 2009. Τα νέα Διοικητικά Συμβούλια του ΗΑΤΤΑ και της ΠΕΤΑΓΑ, αποφάσισαν να θέσουν τη συνεργασία τους σε νέες βάσεις έχοντας την πεποίθηση ότι ο κλάδος απαιτεί υπευθυνότητα και συνένωση δυνάμεων. Στην πρωτοβουλία αυτή, έχει επίσης ενεργό συμμετοχή και έκφραση τη Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΤΓΜΘ).

Σήμερα ο κλάδος των τουριστικών γραφείων, αλλά και το σύνολο της τουριστικής αγοράς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Οι φορείς του τουρισμού προχωρούν σε συνεργασίες και προσβλέπουν σε συνένωση των δυνάμεών τους. Την περασμένη
Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η 1η πανηγυρική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΤΑΓΑ, στα γραφεία του ΗΑΤΤΑ.

Η πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κα Αργυρώ Φίλη, χαιρέτισε εκ μέρους του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ, επεσήμανε για μια ακόμη φορά την ανάγκη ενότητας στον κλάδο των τουριστικών γραφείων και εξέφρασε την ευχή το παράδειγμα αυτό να αποτελέσει μια νέα αρχή στις συνεργασίες όλων των φορέων του κλάδου. Ο πρόεδρος της ΠΕΤΑΓΑ κ. Ευάγγελος Σταυρόπουλος, ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ και δήλωσε ότι πλέον οι δύο φορείς, σαν μια γροθιά θα βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία για την προώθηση των κοινών στόχων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024