Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ 'τέχνη της φυγής' δίνει ρεσιτάλ και αυτό το φθινόπωρο στη Σαντορίνη
Προβολή προορισμού

Η 'τέχνη της φυγής' δίνει ρεσιτάλ και αυτό το φθινόπωρο στη Σαντορίνη

Οι κορυφαίοι του είδους καλούνται για άλλη μια χρονιά να τα βάλουν με την πλέον φυσική πίστα freerunning του κόσμου, στη Σαντορίνη, με σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη με την 'τέχνη της φυγής'.

Το φθινόπωρο του 2014 φέρνει για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια την κορυφαία freerunning πρόκληση, το Red Bull Art of Motion. Φέτος το ραντεβού έχει δοθεί για τις 4 Οκτωβρίου στο γνωστό μέρος, στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στη σαγηνευτική Καλντέρα.

Οι κορυφαίοι του είδους καλούνται για άλλη μια χρονιά να τα βάλουν με την πλέον φυσική πίστα freerunning του κόσμου με σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη με την “τέχνη της φυγής”. Για μια θέση στον επίγειο παράδεισο του freerunning, ήδη περισσότεροι από 120 συμμετέχοντες έχουν δώσει το “παρών” στον online προκριματικό, ανεβάζοντας το βίντεό τους στο redbullartofmotion.com.

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών λήγει σήμερα και τελικά θα προκριθούν οι τρεις καλύτεροι άνδρες και τρεις καλύτερες γυναίκες με βάση την εκτέλεση, τη ροή, τις τεχνικές προκλήσεις και τη δημιουργικότητα. Τους υπόλοιπους 12 συμμετέχοντες στον μεγάλο τελικό συμπληρώνουν οι top 8 του 2013 που έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα και 4 αθλητές που θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη στην 1η Οκτωβρίου 2014. Για μια ακόμη χρονιά, ο  αθλητής που θα καταπλήξει τα πλήθη θα βραβευθεί με το Best Trick Award by Vodafone.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024