Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Χριστίνα Τετράδη υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Ζάκυνθο
Τουρισμός και πολιτική

Η Χριστίνα Τετράδη υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Ζάκυνθο

Η κα Τετράδη είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group, με έντονη δραστηριότητα εδώ και πολά χρόνια στα κοινά και τον ελληνικό χώρο του τουρισμού.

Για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών η επιχειρηματίας και α’ αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) κα Χριστίνα Τετράδη, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου.

“Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη, η επιλογή μου από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου, ως υποψήφια βουλευτής”, δήλωσε η ίδια. “Πιστεύω ακράδαντα πως είναι χρέος όλων των Ελλήνων που εργαζόμαστε, δημιουργούμε και παράγουμε, να στρατευτούμε δίπλα του, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε στην πατρίδα μας την ανάπτυξη και την πρόοδο, την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας”.

Η κα Τετράδη είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group και α’ αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού στο Thames Valley University της Βρετανίας και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Marketing. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Είναι παντρεμένη με τον πρώην υφυπουργό Τουρισμού και βουλευτή κ. Ανάστάσιο Λιάσκο και έχουν μια κόρη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024