Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Έλενα Κουντουρά στο 1ο Greek Tourism Workshop, στο Ριάντ
Τουριστική πολιτική

Η Έλενα Κουντουρά στο 1ο Greek Tourism Workshop, στο Ριάντ

Στόχος της επίσκεψης της αναπλ. υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού στο 1ο Greek Tourism Workshop στο Ριάντ είναι η ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από τη Σαουδική Αραβία προς τη χώρα μας, καθώς επίσης η προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Η αναπλ. υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, αναχωρεί αύριο Σάββατο 18 Απριλίου για το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση του 1ου Greek Tourism Workshop, που  αποτελεί την πρώτη ιστορικά εκδήλωση του ελληνικού τουρισμού στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Στόχος της επίσκεψης είναι η ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από τη Σαουδική Αραβία προς τη χώρα μας, καθώς επίσης η προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Κατά την παραμονή της στη σαουδαραβική πρωτεύουσα η κα Κουντουρά θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας.   

Ειδικότερα, η αναπλ. υπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Σαουδαραβικής Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) Πρίγκιπα Sultanbin Salmanbin, τον υπουργό Μεταφορών Abdullah bin Abdulrahman Al-Muqbel, Abdulaziz Al Saud, τον υφυπουργό Υγείας Dr Mohammed Al Khoshaim, τον υφυπουργό  Ενημέρωσης Dr. Abdullah Al Jasser και τον πρόεδρο της Kingdom Holding Co., Πρίγκιπα Al Waleedbin Talalbin Abdulaziz Al Saud.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν επίσης παρουσιάσεις ελληνικών προορισμών και τουριστικών προϊόντων σε ένα επιλεγμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης και business to business επαφές των συμμετεχουσών ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων με τους κατά τόπους Tour Operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024