Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ελλάδα στο επίκεντρο της ιταλικής τουριστικής αγοράς το Δεκέμβριο
Προώθηση προορισμού

Η Ελλάδα στο επίκεντρο της ιταλικής τουριστικής αγοράς το Δεκέμβριο

Εκδηλώσεις σε Τορίνο και Μιλάνο μέσω B2B συναντήσεων σε περίπου 60 εκπρόσωπους Τour Operators, τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers, αλλά και προβολή της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού στην ιταλική αγορά.

Στη διοργάνωση δύο σημαντικών εκδηλώσεων/ workshopστην Ιταλία για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην ιταλική αγορά, προχωρά η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας, με στόχο την ενημέρωση ταξιδιωτικών πρακτόρων και  μεμονωμένων επισκεπτών για τη διευρυμένη επιλογή προορισμών και τουριστικών προϊόντων της χώρας καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Νωρίτερα θα συμμετάσχει σε μια τρίτη εκδήλωση που οργανώνει σημαντικός Τ.Ο. της Ιταλίας, στο Μιλάνο.

Συγκεκριμένα:

  • Η πρώτη θα γίνει στο Τορίνο (11 Δεκεμβρίου) υπό την ονομασία: “Η Ελλάδα Συνατά το Τορίνο” και αφορά σε παρουσίαση και προώθηση της Ελλάδας και των Ελλήνων επαγγελματιών, μέσω B2B συναντήσεων, σε περίπου 60 εκπρόσωπους Τour Operators, τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers. Για την επιτυχή πραγματοποίηση των workshops θα κληθούν να συμμετάσχουν από την Ελλάδα μέχρι και 20 επαγγελματίες του τουρισμού και τουριστικοί φορείς. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση / workshop trade & media, o ΕΟΤ συνεργάζεται με την Travel Openday SRL, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τουριστικό κλάδο, που εκδίδει και τις τουριστικές εφημερίδες “Travel Quotidiano” και “Travel Open Day”, που θα προβάλλουν το γεγονός.
  • Η δεύτερη θα γίνει στο Μιλάνο (12 Δεκεμβρίου) για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού στην ιταλική αγορά. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προώθηση των Ελλήνων επαγγελματιών / ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα, μέσω B2B συναντήσεων, σε περίπου σαράντα (40) εξειδικευμένων buyers (εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων, Meeting & incentives, οργανισμούς / ενώσεις κ.ο.κ).

Στο μεταξύ στις 3 Δεκεμβρίου 2019, η Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας συμμετέχει σε εκδήλωση του Ιταλικού T.O. Nessie Viaggi που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, με συμμετέχοντες δημοσιογράφους και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, που συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο Τ.Ο., για την παρουσίαση των ελληνικών προορισμών και των θεματικών τουριστικών προϊόντων της χώρας μας στο ιταλικό κοινό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024