Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελλάδα τιμώμενη χώρα για το 2008 στην έκθεση BMT
ΕΟΤ Ρώμης

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα για το 2008 στην έκθεση BMT

Η Ελλάδα θα είναι ο πρωταγωνιστής στην έκθεση BMT 2008 (Borsa Mediterranea del Turismo) της Ιταλίας, κυρίαρχος σκοπός της οποίας είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες για συνεργασία στην τουριστική βιομηχανία μεταξύ των χώρων της Μεσογείου, που είναι και ο πρώτος παγκόσμιος προορισμός…

Η Ελλάδα θα είναι ο πρωταγωνιστής στην έκθεση BMT 2008 (Borsa Mediterranea del Turismo) της Ιταλίας, κυρίαρχος σκοπός της οποίας είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες για συνεργασία στην τουριστική βιομηχανία μεταξύ των χώρων<…>της Μεσογείου, που είναι και ο πρώτος παγκόσμιος προορισμός. Η Ελλάδα, που θα συμμετάσχει το 2008 ως τιμώμενη χώρα, έχει εξασφαλίσει:

  • Δωρεάν παρουσία του λογότυπου του Οργανισμού, κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής εκστρατείας της BMT από τον μήνα Απρίλιο του 2007 έως τον μήνα Μάρτιο του 2008 σε όλα τα ειδικευμένα έντυπα μέσα.
  • Συμμετοχή στη δεξίωση που διοργανώνουν οι Οργανωτές της Έκθεσης το βράδυ του Σαββάτου με τη δυνατότητα να προσφερθούν Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Συμμετοχή με το λογότυπο του Ε.Ο.Τ. που θα αναγράφεται στην επίσημη πρόσκληση του δείπνου.
  • Δωρεάν παραχώρηση μίας αίθουσας για την προβολή των δραστηριοτήτων του Οργανισμού στα περιθώρια της έκθεσης.
  • Παρουσία στην Συνέντευξη Τύπου στα εγκαίνια της έκθεσης.

Αξίζει να αναφερθεί πως στα πλαίσια της 11ης Έκθεσης Μεσογειακού Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της Νάπολης το διάστημα από 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου 2007, το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Ρώμης συμμετείχε μαζί με τις Νομαρχίες Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Ζακύνθου και Πρεβέζης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης, μεγάλος αριθμός Hosted Buyers, T.O και ταξιδιωτικών πρακτορείων (την τελευταία μέρα και το κοινό) επισκέφθηκαν το περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον προορισμό Ελλάδα. Το ελληνικό περίπτερο, μεγέθους 50 τ.μ., σε συνδυασμό με την παρουσία ναυτιλιακών εταιριών και Τ.Ο που προγραμματίζουν Ελλάδα ήταν σε στρατηγικό σημείο. Παράλληλα, το Σάββατο 31 Μαρτίου, ο Νομάρχης Κεφαλληνίας έδωσε συνέντευξη τύπου στον εκθεσιακό χώρο σε Τ.Ο, ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους και στην συνέχεια προσφέρθηκε Cocktail.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024