Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων προβληματίζει την ΕΞΑ

Η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων προβληματίζει την ΕΞΑ

Με αφορμή την έναρξη των έργων πεζοδρόμησης της οδού Διονυσίου Αεροπαγίτου καθώς και της μονοδρόμησης της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το […]

Με αφορμή την έναρξη των έργων πεζοδρόμησης της οδού Διονυσίου Αεροπαγίτου καθώς και της μονοδρόμησης της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών προέβη<...> σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ανάπτυξης, τον ΕΟΤ, το ΥΠΕΧΩΔΕ, το υπουργείο Πολιτισμού, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, και την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας Α.Ε. (ΕΑΧΑ ΑΕ)
Σύμφωνα με την ΕΞΑ<.>, τα έργα ξεκίνησαν χωρίς καμία προειδοποίηση και προγραμματισμό με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα το οποίο δυσχεραίνει την μετακίνηση των τουριστών με τουριστικά λεωφορεία στην Ακρόπολη και τους γύρω αρχαιολογικούς χώρους.
Η ΕΑΧΑ Α.Ε. σε απάντηση του διαβήματος της ΕΞΑ δήλωσε ότι: « Η ΕΑΧΑ Α.Ε. έχει προβλέψει και έχει ήδη προγραμματίσει, έχοντας κάνει τις απαραίτητες συγκοινωνιακές μελέτες, τις ιδανικότερες λύσεις ώστε η ζωή στο κέντρο της πόλης να είναι η καλύτερη δυνατή για όλους.
Όσος αφορά τα τουριστικά λεωφορεία, θα προσεγγίζουν την Ακρόπολη, χρησιμοποιώντας την οδό Ροβέρτου Γκάλι και θα αποκτήσουν δικό τους χώρο στάση, ολιγόλεπτης παραμονής. Για την επιβίβαση και αποβίβαση των επισκεπτών, στο χώρο στάθμευσης του εστιατορίου ‘Διόνυσος’, θα δημιουργηθούν κατάλληλες πλατφόρμες για την ασφαλή και άνετη εξυπηρέτηση 20-25 λεωφορείων.
Τέλος η Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδέχεται γύρω στα 80 συνολικά λεωφορεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022