Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου θέτει σε λειτουργία πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας στα Ξενοδοχεία της Ρόδου
Ξενοδοχεία

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου θέτει σε λειτουργία πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας στα Ξενοδοχεία της Ρόδου

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου διασυνδέει τους εργαζόμενους με τα ξενοδοχεία εύκολα, απλά και αποτελεσματικά.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου θέτει σε λειτουργία την πρώτη πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας στα Ξενοδοχεία της Ρόδου,για επαγγελματίες ή μη, όπου ο ενδιαφερόμενος καταθέτοντας το βιογραφικό του σε λιγότερο από 5 λεπτά, αποκτά αυτόματα πρόσβαση σε περισσότερα από 400 ξενοδοχεία και 4.000+ νέες θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, μέσω εφαρμογής, κάθε εργαζόμενος μπορεί να υποβάλλει το βιογραφικό του, το οποίο γίνεται αυτόματα διαθέσιμο σε όλα τα μέλη της Ε.Ξ.Ρ. Επιπροσθέτως, το γραφείο διασύνδεσης της Ε.Ξ.Ρ. σε συνεργασία με τα μέλη της Ένωσης παρέχει πληροφορίες για τη διευκόλυνση εύρεσης στέγασης.

Δήλωση Προέδρου Μανώλη Γ. Μαρκόπουλου: “Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου πρωτοπορεί και στην δυναμική Διασύνδεση των εργαζομένων, με τα Μέλη της. Η Ίδρυση του Γραφείου Διασύνδεσης των Μελών μας με επαγγελματίες ή υποψήφιους εργαζόμενους του Ξενοδοχειακού κλάδου, γίνεται πράξη. Η Ένωση μας, στηρίζει όλες τις σχολές Τουριστικών επαγγελμάτων, ενημερώνει ορθά και εμπνέει του νέους για τα τουριστικά επαγγέλματα, αλλά και με τρόπο σύγχρονο, γρήγορο και αποτελεσματικό συνδέει μέσω του νέου portal που δημιούργησε και αναπτύσσει, εργαζόμενους και επιχειρήσεις Η Ένωσή μας μετά την Διακήρυξη της Κοινής Πιστωτικής Πολιτικής τον Αύγουστο του 2020, την οργάνωση εμβολιασμών μέσα στα Ξενοδοχεία το 2021 και παράλληλα την στήριξη όλων των μελών σε διεκδικήσεις κρίσιμες για το μέλλον του κλάδου εν μέσω των πρωτόγνωρα δύσκολων συνθηκών της τελευταίας διετίας, δείχνει τον δρόμο για την επίλυση ενός ακόμη μεγάλου θέματος.

Έχουμε δηλώσει ως ΔΣ, ότι η Εκπαίδευση των εργαζομένων και η Βιωσιμότητα αποτελούν προτεραιότητές μας, και παρά την τρικυμία που περάσαμε και περνάμε, δεν έχουμε πάψει να το υποστηρίζουμε και να το υπηρετούμε”.

Το νέο portal του γραφείου διασύνδεσης της ΕΞΡ, θα παρουσιαστεί στα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, καθώς και στους Διευθυντές Ανθρωπίνου Δυναμικού όλων των Ξενοδοχείων, στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS CITY, με την υποστήριξη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024